Mercedes-Benz Axor 1829 Kutia e ngrirjes 8.90m -32 ° C Carrier Supra 950 Qyteti me shumë Temperaturë LBW Klima FRC ATP 01/2023 Libri i kontrollit EURO5!

Special features

- ABS, ASR
- bravë diferenciale
- frenimi i motorit
- Kondicioner
- Selia e shoferit ISRI me pezullim ajri
- Radio CD Mercedes Truckline me Bluetooth
- elektr. Rregullatori i dritares
- Pasqyra të jashtme të ngrohura dhe të rregullueshme në mënyrë elektrike
- Pasqyrë me kënd të gjerë
- kontrolli i lundrimit
- drita e dritës së dritës
- kompjuter bordi
- kutia e mjetit
- Gome rezerve
- Sensorët e pasëm të parkimit
- gjendje shume e mire e gomave!

Body of the vehicle

Kutia e ngrirjes Lamberet:
- Hapësira e ngarkesës: 8.90m x 2.45m x 2.35m (L x W x H)
- Muri ndarës
- dera anësore
- ndriçimi i brendshëm
- Shirita lidhës

Ngritja e bishtit Dhollandia:
- 1,500 kg
- Telekomanda LBW

Njësia me shumë temperatura e Transportuesit Supra 950:

- Funksionimi motorik dhe i palëvizshëm 380V
- -32 ° C kapacitet i dobishëm ftohës i njësisë në kushtet e ATP
përfshirë 30 ° C (86 ° F) temperaturën e ambientit

Kuti frigorifer Mercedes-Benz Axor 1829 me njësi transportuese dhe ashensor bishti Dhollandia.

Automjeti është në gjendje shumë të mirë teknike dhe optike. Kilometrazhi i përgjithshëm 397,532 km. Të gjitha inspektimet janë kryer në kohën e duhur. Të gjitha dokumentet e mirëmbajtjes në dispozicion!

ACR-Juretzki Nutzfahrzeughandels


Të gjitha automjetet e ofruara për shitje janë pronë e ACR Juretzki Nutzfahrzeughandels GmbH. Automjetet tona janë fotografuar nga ne në kompani, kështu që të jeni të sigurt se ato janë foto origjinale që tregojnë gjendjen aktuale të automjetit. Pas restaurimit të mëparshëm të automjeteve të përdorura në punëtorinë tonë për mekanikë, trupore dhe pikturë, ata janë plotësisht të përgatitur për inspektimin teknik. Ne garantojmë kilometrazhin origjinal të makinës. Për të shmangur rrezikun, mund ta kontrolloni automjetin në distancë nga kompani me reputacion si KÜS, TÜV ose Dekra.

Ne gjithashtu ofrojmë shërbime shtesë si:

  • Dorëzimi i automjetit të blerë në destinacionin që ju dëshironi
  • Të gjitha formalitetet e eksportit (numrat e regjistrimit të eksportit, etj.)
  • Oferta individuale për financim
  • Ofertat e qirasë
  • Blerja e automjetit tuaj ekzistues në faturim
  • Instalimi i pajisjeve shtesë sipas kërkesës

Për informacione të mëtejshme të tilla si të dhëna teknike, foto të hollësishme, ju lutemi na kontaktoni, ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë. Nëse nuk keni gjetur një automjet të përshtatshëm për kompaninë tuaj, na kontaktoni.* Të gjitha çmimet e listuara në faqen tonë të internetit janë çmime neto. ACR Juretzki Nutzfahrzeughandels GmbH përpilon me shumë kujdes përmbajtjen e kësaj faqe në internet dhe siguron që ajo të azhurnohet rregullisht. Sidoqoftë, ky informacion shërben vetëm si informacion i përgjithshëm jo-detyrues dhe nuk zëvendëson këshillat individuale të hollësishme kur merrni një vendim për blerjen. Vetëm dispozitat e përfshira në kontratën e shitjes janë vendimtare. Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime, gabime, gabime shtypi dhe shitje paraprake.

Specifications
ID: 11208727
Brand: Mercedes-Benz
Model Axor
Version 1829
First Registration: 2014
Fuel Type: Diesel
Colour: white
Axles: 2
Cabin: Local Traffic
Suspension: leaf spring / Air
Tires: 315/80R22,5
Gearbox: Manual gearbox (Transmision manual me 8 shpejtësi)
Emission Class: EURO 5
Environment Badge 4 Grün
Length 11 m
Width 2.6 m
Height 3.8 m
Total weight: 19,000 kg
Empty weight: 11.030 kg
Payload: 7.970 kg
Mileage: 397.540 km
Zollkenzeichen Gratis!
Price
37,900 € netto

Exportpreis auf Anfrage.
Export price on request.
Prix export sur demande.
Zapytaj o cenę eksportową.
экспортная цена по запросу.
سعر التصدير

kontaktoni
Tel: (00 49) 2173 - 101 498 21 Deutsch Englisch Französisch
Tel: (00 49) 2173 - 101 498 22 Deutsch Englisch Französisch Svenska Español Pусский
Tel: (00 49) 2173 - 101 498 23 Deutsch Englisch Französisch Arabisch
Tel: (00 49) (0) 173 - 2991717 Deutsch Englisch
Tel: (00 49) (0) 175 - 1884412 Deutsch Englisch Französisch
Fax:(00 49) 21 73 - 101 49 8 10
e-mail: info2@acr-juretzki.de

ACR-Juretzki Nutzfahrzeughandels GmbH
Hans-Boeckler-Str. 22a
D-40764, Langenfeld
Öffnungszeiten:
Montag - Freitag: 09.00 - 18.00
Samstag: 09.00 - 13.00
*** Alle Angaben ohne Gewähr. Das Recht auf Zwischenverkauf vorbehalten.

Ne themi:
PL, DE, EN, FR, IT, ES, RU, SV