Commercial Vehicles Trucks, Cars, Trailers, Semi-Trailers, Construction Vehicles

Renault - Renault Maxity 120,35 platformë pune VT-55-NE 18m shportë/Korb dej 200 kg EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti dhe platforma e punës ajrore janë në gjendje shumë të mirë. Automjeti dhe platforma e punës ajrore shërbenin rregullisht.

36,900 € netto
ID: 05203198 More info
 • First Registration: 06-2013
 • Mileage: 121.837 km
 • Power: 88 kW (120HP)

Iveco - Daily 35C13 valixhe 4.2 m shtrati me ajër të kondicionuar LBW EURO5 TÜV!

Automjeti është në gjendje shumë të mirë teknike dhe optike. Largësia origjinale dhe e verifikueshme !. E gjithë mirëmbajtja kryhet rregullisht. ...

14,900 € netto
ID: 05208081 More info
 • First Registration: 12-2014
 • Mileage: 179.579 km
 • Power: 93 kW (126HP)

Renault - Master 145dCi L2H2 platformë e punës ajrore me Korb dej 200KG KLUBB K38P 14m automjet i ri EURO6d TEMP

Automjeti i ri! Në dispozicion tani! TÜV dhe UVV të reja! Në dispozicion menjëherë nga depoja jonë në Langenfeld! < ...

70,000 € netto
ID: 03201617 More info
 • Mileage: 10 km
 • Power: kW

Renault - Master 145dCi L2H2 platformë e punës ajrore me Korb dej 200KG KLUBB K42P 15m automjet i ri EURO6d TEMP

Automjeti i ri! Në dispozicion tani! Në dispozicion menjëherë nga depoja jonë në Langenfeld! Ne jemi në dispozicionin tuaj ...

72,900 € netto
ID: 02201616 More info
 • Mileage: 10 km
 • Power: kW

Iveco - Daily Frigorifer 35S13 Carrier LBW PDC TÜV

Transportuesi Pulsor 350 S. - Operacioni motorik dhe i palëvizshëm 230V - Avullues me tifoz - -20 ° C kapaciteti i dobishëm për ftohje ...

21,900 € netto
ID: 01204727 More info
 • First Registration: 01-2016
 • Mileage: 196.000 km
 • Power: 93 kW (126HP)

Renault - Master 125dCi Platforma Montuare me Korb ajrore Versalift 11m AHK EURO5 TÜV UVV i Ri!

Automjeti është në një gjendje shumë të mirë teknike dhe optike, platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdorim. ...

21,900 € netto
ID: 02201587 More info
 • First Registration: 11-2012
 • Mileage: 183.159 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Volvo - FE 260 transportues gazi ADR klimë e plotë e Retarder Airmatic EURO5 TÜV e Ri!

Transportuesi me gaz të rrafshët Volvo FE 260 ADR Kusht teknikisht dhe optikisht shumë i mirë. Kilometrazhi total 416 800km! E verifikueshme ...

24,900 € netto
ID: 01204541 More info
 • First Registration: 04-2011
 • Mileage: 416.800 km
 • Power: 195 kW (265HP)

Iveco - Daily Rasti frigorifer ditor 35S13 3.65m Thermoking V300MAX LBW EURO5B + TÜV i ri!

Rast frigorifer Iveco Daily 35S13 me njësi termoizolimi. Automjeti është në gjendje shumë të mirë teknike dhe optike. Njësia e ftohjes fu ...

21,900 € netto
ID: 01203372 More info
 • First Registration: 07-2015
 • Mileage: 159.700 km
 • Power: 93 kW (126HP)

Volvo - FE 260 transportues gazi ADR klimë e mbajtjes së pezullimit të plotë të ajrit Airmatic EURO5 TÜV e ri!

163/5000 Transportuesi me gaz të rrafshët Volvo FE 260 ADR Kusht teknikisht dhe optikish ...

23,900 € netto
ID: 01202222 More info
 • First Registration: 11-2010
 • Mileage: 522.000 km
 • Power: 195 kW (265HP)

Renault - Maksimumi 120,35 platformë Montuare Comilev EN-160-TVL 16 shportë/Korb 200 kg EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti dhe platforma e punës ajrore janë në gjendje shumë të mirë. Automjeti dhe platforma e punës ajrore shërbenin rregullisht. Garazia 112,0 ...

32,000 € netto
ID: 01204504 More info
 • First Registration: 05-2013
 • Mileage: 112.000 km
 • Power: 88 kW (120HP)

Citroen - Jumper Pilote Bavaria T62FD FURGON KAMPER

Automjeti është në gjendje shumë të mirë teknike dhe optike. Largësia origjinale dhe e verifikueshme !. E gjithë mirëmbajtja kryhet rregullisht. ...

24,900 €
ID: 01203472 More info
 • Power: kW

Renault - Master 145dCi L2H2 platformë e punës ajrore me Korb dej 120KG KLUBB K32 13m automjet i ri EURO6 TÜV UVV i ri!

Automjeti i ri! Në dispozicion tani! TÜV dhe UVV të reja! Në dispozicion menjëherë nga depoja jonë në Langenfeld! < ...

62,900 € netto
ID: 12191618 More info
 • Mileage: 0 km
 • Power: 107 kW (146HP)

Renault - Master 120 platformë pune ajrore Francë Elevator 122F 12.50m shportë/Korb 200 kg TÜV UVV e re!

Automjeti është në një gjendje shumë të mirë teknike dhe optike, platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdorim. ...

23,900 € netto
ID: 11193008 More info
 • First Registration: 04-2009
 • Mileage: 169.500 km
 • Power: 88 kW (120HP)

Renault - Master 125dCi platformë ajrore me Korb dej 120 KG Time France Versalift ET-32-LE 11.60m EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti është në gjendje të mirë teknike dhe optike. Platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdori ...

20,900 € netto
ID: 11198389 More info
 • First Registration: 06-2012
 • Mileage: 233.000 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Mercedes-Benz - Axer 1829 NL rast ngrirjeje 8.70m Carrier Supra 950 LBW 1500kg klimë EURO5 TÜV e re!

Frigorifer Mercedes-Benz Axor 1829 me njësi transportuese dhe ashensor bisht Dhollandia. Automjeti është në gjendje shumë të mirë teknike ...

34,900 € netto
ID: 10194986 More info
 • First Registration: 01-2012
 • Mileage: 393.500 km
 • Power: kW

Renault - Master 120dCi platformë pune ajrore Francë Elevator 142 TPF 14m shportë/Korb dej 200 kg TÜV UVV e re!

Das Fahrzeug befindet sich in einem sehr guten technischen und optischen Zustand, die Hubarbeitsbühne ist voll funktionsfähig und einsatzbereit. Fahrzeug und ...

25,900 € netto
ID: 11195661 More info
 • First Registration: 09-2010
 • Mileage: 187.000 km
 • Power: 88 kW (120HP)

Renault - Master 120dCi Platforma Montuare me Korb ajrore Time France ET-36-LE 13,40m Korb/shporta dej 200kg TÜV UVV i Ri !

Automjeti është në një gjendje shumë të mirë teknike dhe optike, platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdorim. ...

24,900 € netto
ID: 11193981 More info
 • First Registration: 06-2009
 • Mileage: 140.000 km
 • Power: 88 kW (120HP)

Volvo - FE 260 transportues gazi ADR klimë e mbajtjes së pezullimit të plotë të ajrit Airmatic EURO5 TÜV e re!

Transportuesi me gaz të rrafshët Volvo FE 260 ADR Kusht teknikisht dhe optikisht shumë i mirë. Kilometrazhin total 393,000 km! E verifikueshm ...

24,900 € netto
ID: 10192235 More info
 • First Registration: 12-2010
 • Mileage: 393.000 km
 • Power: 195 kW (265HP)

Iveco - Daily 35S13 Rast frigorifer 3.65m Thermoking V300MAX LBW EURO5B + TÜV i ri!

Rast frigorifer Iveco Daily 35S13 me njësi termoizolimi. Automjeti është në gjendje shumë të mirë teknike dhe optike. Njësia e ftohjes fu ...

20,900 € netto
ID: 10193373 More info
 • First Registration: 05-2015
 • Mileage: 202.000 km
 • Power: 93 kW (126HP)

Renault - Master 125dCi platformë ajrore me Korb dej 120KG Time France Versalift ET-32-LE 11.60m EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti është në gjendje të mirë teknike dhe optike. Platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdori ...

24,900 € netto
ID: 10195565 More info
 • First Registration: 02-2013
 • Mileage: 148.300 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Iveco - Daily 35S13 Rast frigorifer 3.65m Thermoking V300MAX LBW EURO5B + TÜV i ri!

Rast frigorifer Iveco Daily 35S13 me njësi termoizolimi. Automjeti është në gjendje shumë të mirë teknike dhe optike. Njësia e ftohjes fu ...

20,900 € netto
ID: 09193047 More info
 • First Registration: 07-2015
 • Mileage: 188.500 km
 • Power: 93 kW (126HP)

Renault - Master 125dCi platformë pune me Korb dej 120 KG EN-120-TF1 12 milion EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti është në një gjendje shumë të mirë teknike dhe optike, platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdorim. ...

25,800 € netto
ID: 08194098 More info
 • First Registration: 04-2014
 • Mileage: 153.000 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Mercedes-Benz - Atego 818 valixhe RL 6.20m L kabina manuale për pezullimin e ajrit Airmatic me klimë LBW 1500kg EURO5 TÜV e re!

Mercedes-Benz Atego 818 RL Kofferaufbau mit Ladebordwand. Fahrzeug aus erster Hand. Top Zustand, sehr gepflegtes Fahrzeug, regelmäßig gewartet ...

21,900 € netto
ID: 08192149 More info
 • First Registration: 09-2011
 • Mileage: 154.000 km
 • Power: 130 kW (177HP)

Renault - Maxity 120,35 platformë pune Multitel 160 ALU / DS 16m shportë/Korb dej 200 kg EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti dhe platforma e punës ajrore janë në gjendje shumë të mirë. Automjeti dhe platforma e punës ajrore shërbenin rregullisht. Distanca 60,7 ...

29,900 € netto
ID: 08196229 More info
 • First Registration: 11-2012
 • Mileage: 60.700 km
 • Power: 90 kW (122HP)

Renault - Midlum 180DXi platforma e punës Comilev EN-140-TPC 14m shportë/Korb 200kg makinë elektrike ajër të kondicionuar EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti dhe platforma e punës ajrore janë në gjendje shumë të mirë. Automjeti dhe platforma e punës ajrore shërbenin rregullisht. ...

30,900 € netto
ID: 08198445 More info
 • Mileage: 27.500 km
 • Power: 136 kW (185HP)

Mercedes-Benz - Atego 823L valixhe 6.40m hapësirë e madhe shtrati me ajër të kondicionuar në shtëpi LBW EURO6 TÜV!

Trupi kuti Mercedes-Benz Atego 823L me ngritës bishti. Automjet gjerman, dora e parë. Gjendja kryesore, automjet shumë i mirëmbajtur. Libri i ...

30,900 € netto
ID: 08198909 More info
 • First Registration: 11-2014
 • Mileage: 366.000 km
 • Power: kW

Renault - Master 120dCi platformë e punës ajrore Francë Elevator 111F shportë 11m 120kg TÜV UVV e re!

Automjeti është në një gjendje shumë të mirë teknike dhe optike, platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdorim. ...

18,900 € netto
ID: 08195742 More info
 • First Registration: 01-2011
 • Mileage: 219.000 km
 • Power: 88 kW (120HP)

Renault - Master 125dCi platformë e punës ajrore me Korb dej 120KG EN-100-TF1 10m ajër të kondicionuar EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti është në një gjendje shumë të mirë teknike dhe optike, platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdorim. ...

25,900 € netto
ID: 07198139 More info
 • First Registration: 07-2013
 • Mileage: 136.000 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Scania - P280 Rasti frigorifer 7.60m tub tubi i mishit me ajër të kondicionuar me ajër të kondicionuar LBW EURO5 TÜV i ri!

Rast frigorifer Scania P280 me njësi transportuese, transportues tubash mishi dhe ngritës bishti Zepro. Automjeti është në gjendje shumë t ...

26,000 € netto
ID: 07199518 More info
 • First Registration: 09-2010
 • Mileage: 693.000 km
 • Power: 206 kW (280HP)

Renault - Master 125dCi platformë ajrore me Korb dej 120KG France Elevator 11m TÜV UVV e re!

Automjeti është në një gjendje shumë të mirë teknike dhe optike, platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdorim. ...

20,900 € netto
ID: 07195375 More info
 • First Registration: 05-2011
 • Mileage: 241.000 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Renault - Master 125dCi platformë ajrore me Korb dej 120KG France Elevator 11m TÜV UVV e re!

Automjeti është në një gjendje shumë të mirë teknike dhe optike, platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdorim. ...

19,900 € netto
ID: 07192499 More info
 • First Registration: 07-2011
 • Mileage: 216.000 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Scania - P280 Rast frigorifer 7.60m tub tubi i mishit klima e mpiksjes së mishit LBW EURO5 TÜV e re!

Rast frigorifer Scania P280 me njësi transportuese, transportues tubash mishi dhe ngritës bishti Zepro. Automjeti është në gjendje shumë t ...

24,000 € netto
ID: 07196653 More info
 • First Registration: 04-2010
 • Mileage: 646.000 km
 • Power: 206 kW (280HP)

Renault - Master 125dCi platformë e punës ajrore me Korb dej 120KG France Elevator 111F 11m EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti është në një gjendje shumë të mirë teknike dhe optike, platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdorim. ...

24,900 € netto
ID: 06190765 More info
 • First Registration: 09-2013
 • Mileage: 141.000 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Iveco - Daily Platforma ajrore 35S13 EN-120-TVL 13m shportë/Korb dej 120kg vetëm 49 orë pune! Klima AHK EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti është në një gjendje ideale teknike dhe optike. Platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdo ...

33,900 € netto
ID: 06193826 More info
 • First Registration: 09-2013
 • Mileage: 83.000 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Opel - Movano 125 CDTi platformë e punës ajrore ET-30-LE 11m shportë/Korb dej 120kg shirita EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti është në gjendje të mirë teknike dhe optike. Platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdori ...

24,900 € netto
ID: 06196431 More info
 • First Registration: 01-2014
 • Mileage: 182.500 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Mercedes-Benz - Axor 1829 NL kuti frigorifer 8.70m i gjatë 2.60m i lartë Carrier Supra 950 LBW 2000kg EURO5 TÜV i ri!

Frigorifer Mercedes-Benz Axor 1829 me njësi transportuese dhe ashensor bisht Dhollandia. Automjeti është në gjendje shumë të mirë teknike ...

39,900 € netto
ID: 06197425 More info
 • First Registration: 12-2012
 • Mileage: 456.000 km
 • Power: 210 kW (286HP)