Commercial Vehicles Trucks, Cars, Trailers, Semi-Trailers, Construction Vehicles

Iveco - Daily 35C14 Këllëf ngrirësi Carrier Pulsor 400

Fahrzeug Iveco Daily mit Tiefkühlaufbau des francösischen Herstellers Cazaux und einer Carrier Pulsor 400. Sofort verfügbar ...

24900 € netto
ID: 07244792 More info
 • First Registration: 11-2017
 • Mileage: 179.167 km
 • Power: 100 kW (136HP)

Renault - Master L3H2 Platforma e punës ajrore France Elévateur 172 TPFcc

Platforma e punës ajrore 172 TPFc nga prodhuesi francez France Elevateur e montuar në një Renault Master. Pompa hidraulike drejtohet nëp& ...

59900 € netto
ID: 06249659 More info
 • First Registration: 2019
 • Mileage: 33.030 km
 • Power: 120 kW (163HP)

Renault - Master Valixhe me rampë EURO 6 ngarkesë 1200 kg

Trupi i kutisë është bërë nga plastika shumë e lehtë e përforcuar me fibra xhami, e cila i jep automjetit një ka ...

24900 € netto
ID: 06246879 More info
 • First Registration: 02-2019
 • Mileage: 62.100 km
 • Power: 96 kW (131HP)

Opel - Movano Këllëf ngrirësi Carrier Xarios 200 EURO 6

Opel Movano me izolim të përforcuar, i karakterizuar nga një koeficient k jo më shumë se 0,4 W/m2K dhe mure anësore me trash&eu ...

19900 € netto
ID: 06248751 More info
 • First Registration: 05-2017
 • Mileage: 156.930 km
 • Power: 96 kW (131HP)

Renault - Master Platforma e punës ajrore KLUBB KL32 12.5m EURO 6D TEMP

Renault Master i ri! Në dispozicion menjëherë në magazinë tonë në Langenfeld! Ofrojmë platforma t&e ...

59900 € netto
ID: 06248729 More info
 • Mileage: 500 km
 • Power: 107 kW (146HP)

Renault - Master Platforma e punës ajrore Time Versalift ETL-32-125

Produkt optimal për kompanitë e telekomunikacionit dhe elektrike, si dhe për ndërmarrjet komunale dhe kompanitë e lyerjes.

34900 € netto
ID: 06241770 More info
 • First Registration: 09-2020
 • Mileage: 68.444 km
 • Power: 107 kW (146HP)

Iveco - Daily 35C16 Vetëshkarkuese EURO 6

Në dispozicion menjëherë nga magazina jonë në Langenfeld!

26900 € netto
ID: 05240839 More info
 • First Registration: 08-2018
 • Mileage: 96.175 km
 • Power: 114 kW (155HP)

Opel - Movano Platforma e punës ajrore KLUBB K38P

Platforma e punës ajrore K38P nga prodhuesi francez KLUBB e montuar në një Opel Movano - pompa hidraulike me bashkim magnetik drejtohet nga nj ...

39900 € netto
ID: 05241791 More info
 • First Registration: 04-2019
 • Mileage: 170.449 km
 • Power: 107 kW (146HP)

Renault - Master Platforma e punës ajrore France Elévateur 121Fcc

Platforma e punës ajrore 121 Fcc nga prodhuesi francez France Elevateur e montuar në një Renault Master. Pompa hidraulike mundësohet nga ...

Preis auf Anfrage
ID: 04249932 More info
 • First Registration: 03-2019
 • Mileage: 119.175 km
 • Power: 96 kW (131HP)

Renault - Master Platforma e punës ajrore Time Versalift ETL-26-115 EURO 6

Platforma e punës ajrore Time Versalift ETL-26-115 e montuar në një Renault Master - pompa hidraulike me bashkim magnetik drejtohet nga nj&eum ...

Preis auf Anfrage
ID: 04243810 More info
 • First Registration: 03-2020
 • Mileage: 78.281 km
 • Power: 107 kW (146HP)

Renault - Master Platforma e punës ajrore Klubb K42P

Platforma e punës ajrore K42P nga prodhuesi francez KLUBB e montuar në një Renault Master - pompa hidraulike me bashkim magnetik drejtohet nga ...

Preis auf Anfrage
ID: 03244371 More info
 • First Registration: 08-2018
 • Mileage: 80.282 km
 • Power: 96 kW (131HP)

Renault - Master Platforma e punës ajrore Time Versalift ETL-32-125 EURO 6

Tani në dispozicion në depon tonë në Langenfeld!

30900 € netto
ID: 03247122 More info
 • First Registration: 11-2019
 • Mileage: 95.862 km
 • Power: 96 kW (131HP)

Renault - Master Valixhe me rampë EURO 6

Renault Master me trup kuti nga prodhuesi francez GIRAUDON. Automjeti është ideal për transportin e mallrave të lehta që kërkoj ...

Preis auf Anfrage
ID: 03240061 More info
 • First Registration: 10-2019
 • Mileage: 89.685 km
 • Power: 96 kW (131HP)

Renault - Maxity 140.35 3 vendesh 1415 kg ngarkesë!

Menjëherë në dispozicion nga magazina jonë në Langenfeld!

24900 € netto
ID: 03240250 More info
 • First Registration: 09-2015
 • Mileage: 107.237 km
 • Power: 100 kW (136HP)

Iveco - Daily 35C15 valixhe 4.2 m shtrati me ajër të kondicionuar

Në dispozicion menjëherë në magazinë tonë në Langenfeld!

22900 € netto
ID: 02247602 More info
 • First Registration: 09-2016
 • Mileage: 146.230 km
 • Power: 107 kW (146HP)

Iveco - Daily 35C15 valixhe 4.2 m shtrati me ajër të kondicionuar

menjëherë në dispozicion - Langenfeld

23900 € netto
ID: 01245451 More info
 • First Registration: 02-2016
 • Mileage: 134.215 km
 • Power: 107 kW (146HP)

Renault - Maxity Platforma e punës ajrore VT-48-NE 16m

Në dispozicion menjëherë nga magazina jonë në Langenfeld!

Preis auf Anfrage
ID: 01242719 More info
 • First Registration: 04-2015
 • Mileage: 111.211 km
 • Power: 90 kW (122HP)

Renault - Master Platforma e punës ajrore KLUBB KL32 12.5m EURO 6D TEMP

Pompa hidraulike mundësohet nga një motor elektrik 3 kW 12V. Renault Master i ri! Në dispozicion menjëherë në mag ...

Preis auf Anfrage
ID: 2001 More info
 • Mileage: 111.211 km
 • Power: 107 kW (146HP)

Renault - Master Platforma e punës ajrore France Elévateur 122F

Platforma e punës ajrore 122F nga prodhuesi francez France Elevateur e montuar në një Renault Master - pompa hidraulike me bashkim magnetik dr ...

Preis auf Anfrage
ID: 11230026 More info
 • First Registration: 08-2016
 • Mileage: 85.942 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Opel - Movano Platforma e punës ajrore KLUBB K42P Korb 200kg EURO 6

Platforma e punës ajrore K42P nga prodhuesi francez KLUBB e montuar në një Opel movano - pompa hidraulike me bashkim magnetik drejtohet nga nj ...

Preis auf Anfrage
ID: 11230407 More info
 • First Registration: 07-2017
 • Mileage: 63.021 km
 • Power: 96 kW (131HP)

Renault - Master Platforma ajrore France Elévateur 121 Fcc

Platforma e punës ajrore 121 Fcc nga prodhuesi francez France Elevateur e montuar në një Renault Master - pompa hidraulike me bashkim magnetik ...

Preis auf Anfrage
ID: 09231429 More info
 • First Registration: 12-2016
 • Mileage: 153.886 km
 • Power: 96 kW (131HP)

Renault - Master Platforma e punës ajrore KLUBB K26 Shporta 200kg EURO 6

Platforma e punës ajrore K26 nga prodhuesi francez KLUBB e montuar në një Renault Master - pompa hidraulike me bashkim magnetik drejtohet nga ...

Preis auf Anfrage
ID: 09234807 More info
 • First Registration: 07-2018
 • Mileage: 75.520 km
 • Power: 96 kW (131HP)

Iveco - Daily 35C16 Vetëshkarkues EURO 6

Menjëherë në dispozicion nga magazina jonë në Langenfeld!

Preis auf Anfrage
ID: 08235899 More info
 • First Registration: 12-2017
 • Mileage: 87.913 km
 • Power: 114 kW (155HP)

Iveco - Daily 35C14 Vetëshkarkues EURO 6

Iveco Daily me kiper nga prodhuesi italian SCATTOLINI, montuar nga kompania franceze CABRETA.

Preis auf Anfrage
ID: 08239476 More info
 • First Registration: 07-2017
 • Mileage: 135.035 km
 • Power: 100 kW (136HP)

Opel - Movano Platforma e punës ajrore France Elévateur 152 TPF

Platforma e punës ajrore 152 TPF e prodhuesit francez France Elevateur e montuar në një Renault Master - pompa hidraulike me bashkim magnetik ...

Preis auf Anfrage
ID: 08231903 More info
 • First Registration: 04-2016
 • Mileage: 117.255 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Renault - Master Platforma e punës ajrore KLUBB K38P Shporta 200kg EURO 6

Platforma e punës ajrore K38P nga prodhuesi francez KLUBB e montuar në një Renault Master - pompa hidraulike me bashkim magnetik drejtohet nga ...

Preis auf Anfrage
ID: 07236046 More info
 • First Registration: 12-2016
 • Mileage: 180.940 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Renault - Master Platforma e punës ajrore KLUBB K26 Shporta 200kg EURO 6

Platforma e punës ajrore K26 nga prodhuesi francez KLUBB e montuar në një Renault Master - pompa hidraulike me bashkim magnetik drejtohet nga ...

Preis auf Anfrage
ID: 07234813 More info
 • First Registration: 06-2018
 • Mileage: 67.343 km
 • Power: 96 kW (131HP)

Renault - Master Platforma e punës ajrore KLUBB K42P Shporta 200kg EURO 5

Platforma e punës ajrore K42P nga prodhuesi francez Klubb e montuar në një Renault Master - pompa hidraulike me bashkim magnetik drejtohet nga ...

Preis auf Anfrage
ID: 06236044 More info
 • First Registration: 04-2017
 • Mileage: 66.743 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Renault - Master Platforma e punës ajrore Time Versalift ETL-38-140F Shporta 230kg EURO 6

Ashensori mundësohet nga një motor elektrik 12V 2.4Kw. Në dispozicion tani nga magazina jonë në Langenfeld!

Preis auf Anfrage
ID: 05230054 More info
 • Power: 96 kW (131HP)

Renault - Master Platforma e punës ajrore KLUBB K26 Shporta 200kg EURO 6

Platforma e punës ajrore K26 nga prodhuesi francez KLUBB e montuar në një Renault Master - pompa hidraulike me bashkim magnetik drejtohet nga ...

Preis auf Anfrage
ID: 05236816 More info
 • First Registration: 06-2018
 • Mileage: 70.302 km
 • Power: 96 kW (131HP)

Iveco - Daily 35C14 Vetëshkarkues EURO 6

Iveco Daily me trup makinerie nga prodhuesi francez Bennes RCI. Menjëherë në dispozicion nga magazina jonë në Lang ...

Preis auf Anfrage
ID: 04233161 More info
 • First Registration: 07-2018
 • Mileage: 108.675 km
 • Power: 100 kW (136HP)

Iveco - Daily 35C13 valixhe 4.2 m shtrati me ajër të kondicionuar LBW EURO 5B+

Në dispozicion menjëherë - Langenfeld

Preis auf Anfrage
ID: 04234564 More info
 • First Registration: 06-2015
 • Mileage: 136.530 km
 • Power: 93 kW (126HP)

Renault - Master Platforma e punës ajrore Time Versalift VTL-145 F Shporta 230kg EURO 6

Videoja e funksioneve të shportës  TÜV dhe UVV të reja! M ...

Preis auf Anfrage
ID: 04237588 More info
 • First Registration: 2019
 • Mileage: 145.015 km
 • Power: 96 kW (131HP)

VW - Crafter Makinë me shkumë poliuretani Graco Reactor E-30

Çmimi i veturës me makinë Graco 53900€. Çmimi i makines Graco 29000€ Në dispozicio ...

Preis auf Anfrage
ID: 04233918 More info
 • First Registration: 05-2017
 • Mileage: 110.413 km
 • Power: 120 kW (163HP)

VW - Crafter Makinë me shkumë poliuretani GARRAF G-30H

Në dispozicion menjëherë - Langenfeld

29900 € netto
ID: 03233918 More info
 • First Registration: 2017
 • Mileage: 110.413 km
 • Power: 120 kW (163HP)

MAN - TGL 10.220 kabina e dyfishtë ngrirës ngritja e bishtit 1.5t FRA 11/2024

MAN TGL një automjet i përshtatshëm për transportin e mallrave të ndjeshme, në të cilin temperatura e brendshme mund t&eum ...

27900 € netto
ID: 02231887 More info
 • First Registration: 12-2012
 • Mileage: 410.000 km
 • Power: 162 kW (220HP)

Renault - Maxity 140 DXI 3 vendesh 1125 kg ngarkesë!

Renault Maxity me trup makinerie e bërë tërësisht prej alumini nga prodhuesi francez Jocquin. E përkryer për lëvizje n&eum ...

Preis auf Anfrage
ID: 02234065 More info
 • First Registration: 10-2016
 • Mileage: 193.040 km
 • Power: 100 kW (136HP)

MAN - TGL 10.220 kabina e dyfishtë ngrirës ngritja e bishtit 1.5t FRA 11/2024

MAN TGL një automjet i përshtatshëm për transportin e mallrave të ndjeshme, në të cilin temperatura e brendshme mund t&eum ...

29900 € netto
ID: 02231916 More info
 • First Registration: 12-2012
 • Mileage: 394.891 km
 • Power: 162 kW (220HP)

Renault - Maxity Kamioncina kabina e dyfishtë 1000 kg ngarkesë! EURO 6

Renault Maxity me trup makinerie të bërë tërësisht nga alumini. E përkryer për lëvizje nëpër zona urbane fa ...

Preis auf Anfrage
ID: 02237922 More info
 • First Registration: 2017
 • Mileage: 130.934 km
 • Power: 96 kW (131HP)

Renault - Maxity Këllëf ngrirësi Multi-Temperatur ngritja e bishtit

Automjeti Renault Maxity me trup frigoriferik nga prodhuesi francez Frappa dhe një njësi ftohjeje me shumë temperatura Carrier Xarios 350. ...

22900 € netto
ID: 02236746 More info
 • Mileage: 240.560 km
 • Power: 100 kW (136HP)

MAN - TGL 10.220 kabina e dyfishtë ngrirës Automjet në lëvizje Mjet transporti arti

MAN TGL një automjet i përshtatshëm për transportin e mallrave të ndjeshme, në të cilin temperatura e brendshme mund t&eum ...

29900 € netto
ID: 02231916 More info
 • First Registration: 12-2012
 • Mileage: 394.891 km
 • Power: 162 kW (220HP)

VW - Crafter Furgoni me gjenerator 27 kVA

Inspektimi TÜV i ri Në dispozicion menjëherë - Langenfeld

24900 € netto
ID: 01233918 More info
 • First Registration: 2017
 • Mileage: 110.413 km
 • Power: 120 kW (163HP)

Iveco - Daily 35S14 karrocë punëtorie

Karrocë punishteje e pajisur me rafte druri shumë të qëndrueshëm e të lehtë (dërrasë printimi me ekran).

Preis auf Anfrage
ID: 01232006 More info
 • First Registration: 2018
 • Mileage: 159.652 km
 • Power: 100 kW (136HP)

Renault - Master Platforma e punës ajrore KLUBB K32 Shporta 200kg EURO 6

Platforma e punës ajrore K32 nga prodhuesi francez KLUBB e montuar në një Renault Master - pompa hidraulike me bashkim magnetik drejtohet nga ...

Preis auf Anfrage
ID: 01239209 More info
 • First Registration: 06-2018
 • Mileage: 260.430 km
 • Power: 107 kW (146HP)

Renault - Master Platforma e punës ajrore KLUBB K32 Shporta 200kg EURO 6

Platforma e punës ajrore K32 nga prodhuesi francez KLUBB e montuar në një Renault Master - pompa hidraulike me bashkim magnetik drejtohet nga ...

29900 € netto
ID: 01239208 More info
 • First Registration: 05-2018
 • Mileage: 193.180 km
 • Power: 107 kW (146HP)

Renault - Master L3H2 Platforma e punës ajrore France Elévateur 172 TPFc

Platforma e punës ajrore 172 TPFc nga prodhuesi francez France Elevateur e montuar në një Renault Master. Pompa hidraulike drejtohet nëp& ...

Preis auf Anfrage
ID: 11222009 More info
 • First Registration: 11-2017
 • Mileage: 80.800 km
 • Power: 120 kW (163HP)

VW - Crafter me sistem shkume PU Graco Reactor 2 E-30 Elite

Çmimi i veturës me makinë Graco 49900€

Preis auf Anfrage
ID: 11226389 More info
 • First Registration: 2017
 • Mileage: 174.485 km
 • Power: 120 kW (163HP)

Iveco - Daily 70C17 Këllëf ngrirësi Carrier Pulsor 600 Multi-Temperatur

Kuti ngrirëse Iveco Daily 70C17 me Carrier Pulsor 600 Multi-Temperatur. Vetura eshte ne gjendje te mire teknike dhe optike. ...

Preis auf Anfrage
ID: 11223547 More info
 • First Registration: 09-2013
 • Mileage: 287.777 km
 • Power: 125 kW (170HP)

Iveco - Daily 35C13 valixhe 4.2 m shtrati me ajër të kondicionuar LBW EURO5

Automjeti është në gjendje shumë të mirë teknike dhe optike. Largësia origjinale dhe e verifikueshme !.E gjithë m ...

Preis auf Anfrage
ID: 11228081 More info
 • First Registration: 12-2014
 • Mileage: 195.767 km
 • Power: 93 kW (126HP)

Iveco - Daily 35S14 karrocë punëtorie

Karrocë punishteje e pajisur me rafte druri shumë të qëndrueshëm e të lehtë (dërrasë printimi me ekran).

Preis auf Anfrage
ID: 11221411 More info
 • First Registration: 01-2019
 • Mileage: 122.823 km
 • Power: 100 kW (136HP)

Renault - Master Platforma e punës ajrore France Elévateur 142 TPF 14m

Platforma e punës ajrore 142 TPFc nga prodhuesi francez France Elevateur e montuar në një Renault Master - pompa hidraulike me bashkim magneti ...

Preis auf Anfrage
ID: 11222180 More info
 • First Registration: 04-2016
 • Mileage: 191.200 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Renault - Maxity Platforma e punës ajrore CTE 187 PRO H

Platforma e punës ajrore nga prodhuesi italian CTE Lift e montuar në një automjet Renault Maxity. Pompa hidraulike drejtohet nëpërmjet ngritjes së fuqisë ...

39900 € netto
ID: 08221217 More info
 • First Registration: 04-2013
 • Mileage: 69.951 km
 • Power: 90 kW (122HP)

MAN - TGL 7.150 Kamion me perde anësore Euro 5

Kilometrazhi total 109,471 km! E verifikueshme dhe e garantuar! Për pyetje të mëtejshme, detaje teknike, foto të detajuara, jemi në dispozic ...

Preis auf Anfrage
ID: 08222393 More info
 • First Registration: 11-2012
 • Mileage: 109.471 km
 • Power: 110 kW (150HP)

Opel - Movano Platforma e punës ajrore Time France ET38LF 14m

Platforma e punës ajrore ET 38LF nga prodhuesi francez Time France e montuar në një Opel Movano L2H2 - pompa hidraulike me bashkim magnetik drejtohet nga nj ...

Preis auf Anfrage
ID: 08224763 More info
 • First Registration: 2015
 • Mileage: 144.408 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Renault - Master Platforma e punës ajrore KLUBB K32 13m EURO 6D TEMP

8 makina te reja. Në dispozicion menjëherë nga magazina jonë në Langenfeld!

Preis auf Anfrage
ID: 08222083 More info
 • Mileage: 500 km
 • Power: 107 kW (146HP)

DAF - Lf 45 Këllëf ngrirësi Carrier Supra 750 MT ngritja e bishtit 1.5t

Kuti ftohëse DAF LF me njësi frigoriferike me shumë temperatura Carrier Supra 750. Falë frigoriferit me shumë temperatura, të pajisur me avullues ultra t ...

Preis auf Anfrage
ID: 08226222 More info
 • First Registration: 06-2012
 • Mileage: 425.200 km
 • Power: 151 kW (205HP)

Renault - Master platformë e punës ajrore me Korb dej 200KG KLUBB K42P 15m automjet i ri EURO6d TEMP

Modeli i ri i Renault Master, botim i kufizuar i RED MASTER EDITION. Automjet i ri, menjëherë i disponueshëm në selinë tonë në Langenfeld. Garanci totale ...

Preis auf Anfrage
ID: 07224628 More info
 • Mileage: 500 km
 • Power: 107 kW (146HP)

Renault - Master Platforma e punës ajrore TIME FRANCE ET 26

Platforma e punës ajrore ET 26 nga prodhuesi francez Time France e montuar në një Renault Master - pompa hidraulike me bashkim magnetik drejtohet nga një rr ...

Preis auf Anfrage
ID: 05226102 More info
 • First Registration: 07-2015
 • Mileage: 190.091 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Renault - Maxity 110.35 Platforma e punës ajrore Time France ET 26

Platforma e punës ajrore ET 26 nga prodhuesi francez Time france, e ndërtuar në një automjet Renault Maxity, i drejtuar nga një makinë ndihmëse në kutin ...

Preis auf Anfrage
ID: 05222275 More info
 • First Registration: 07-2011
 • Mileage: 197.427 km
 • Power: 81 kW (110HP)

Renault - Master Platforma e punës ajrore Klubb K42P

Platforma e punës ajrore K42P nga prodhuesi francez Klubb e montuar në një Renault Master - pompa hidraulike me bashkim magnetik drejtohet nga një motor i d ...

Preis auf Anfrage
ID: 04228281 More info
 • First Registration: 10-2016
 • Mileage: 55.470 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Renault - Maxity Platforma e punës ajrore Comilev EN 100TVL

Platforma e punës ajrore 100TVL nga prodhuesi francez Comilev e ndërtuar mbi një automjet Renault Maxity, i drejtuar nga një makinë ndihmëse në kutinë e ...

Preis auf Anfrage
ID: 04225080 More info
 • First Registration: 10-2011
 • Mileage: 157.127 km
 • Power: 81 kW (110HP)

Renault - Maxity Platforma e punës ajrore Comilev EN 100TVL

Platforma e punës ajrore 100TVL nga prodhuesi francez Comilev e ndërtuar mbi një automjet Renault Maxity, i drejtuar nga një makinë ndihmëse në kutinë e ...

19900 € netto
ID: 03225083 More info
 • First Registration: 10-2011
 • Mileage: 209.500 km
 • Power: 81 kW (110HP)

Iveco - EuroCargo Platforma e punës ajrore Comilev 170 TPC

Kjo platformë ajrore e montuar në një mjet shumë të qëndrueshëm 12 tonësh është veçanërisht i projektuar për funksionim të sigurt në rrjetin e te ...

Preis auf Anfrage
ID: 03599718 More info
 • First Registration: 2013
 • Mileage: 193.000 km
 • Power: 160 kW (218HP)

Opel - Platforma e punës ajrore Opel Movano Time France ET38LF 14m

Një produkt optimal për kompanitë e telekomunikacionit dhe elektrike, si dhe ndërmarrjet komunale dhe kompanitë e bojës. Inspektimi TÜV i ...

Preis auf Anfrage
ID: 03224207 More info
 • First Registration: 06-2016
 • Mileage: 230.000 km
 • Power: 92 kW (125HP)

MAN - Kuti frigoriferike MAN 8.180 per transport lulesh Euro5 klima

Një transportues i veçantë konvertimi për lule dhe bimë / mallra të freskëta Në dispozicion menjëherë - Vendndodhja e Langenfeld ...

Preis auf Anfrage
ID: 02221914 More info
 • First Registration: 05-2009
 • Mileage: 390.000 km
 • Power: 132 kW (180HP)

Iveco - Iveco DAILY VII TIPPER 35S14 KLIM I RI EURO6D

Makinë perfekte për transport deri në 7 pasagjerë + transport mallrash Shkarkimi i mundshëm në 3 drejtime: nga pas - nga ana e shoferit dhe ...

Preis auf Anfrage
ID: 01228554 More info
 • Power: 100 kW (136HP)

Iveco - IVECO Platforma e punës ajrore ditore Comilev EN 140 TPC Platforma e punës vetëlëvizëse / ashensori Tüv E RE

Automjeti kontrollohej vazhdimisht optikisht dhe teknikisht dhe mirëmbahej Koshi per 2 persona si dhe i gjithe konstruksioni eshte shume i qendr ...

Preis auf Anfrage
ID: 05994772 More info
 • Mileage: 126.000 km
 • Power: 125 kW (170HP)

Iveco - Frigorifer Iveco Daily 35-140 Hi-Matic me Thermo King V300 MAX

ose kontroll i saktë i temperaturës THERMO KING Reefer inteligjent i drejtpërdrejtë i përshtatshëm për përdoruesit Në dispozicion ...

Preis auf Anfrage
ID: 12219282 More info
 • Mileage: 155.295 km
 • Power: 100 kW (136HP)

Renault - Platforma e punës ajrore Renault Master 100dCi Time France ET-32-LE

Produkt optimal për kompanitë e telekomunikacionit dhe elektrike, si dhe ndërmarrjet komunale dhe kompanitë e lyerjes. Vendndodhja e Langenfe ...

Preis auf Anfrage
ID: 11210627 More info
 • First Registration: 12-2009
 • Mileage: 183.805 km
 • Power: 74 kW (101HP)

Renault - Platforma ajrore Renault Master 125 dCi France Elévateur 121 Fcc

Platforma e hyrjes 121 Fcc nga prodhuesi francez France Elevateur e montuar në një Renault Master - pompa hidraulike me bashkim magnetik drejtohet nga një rr ...

Preis auf Anfrage
ID: 10210047 More info
 • First Registration: 03-2016
 • Mileage: 192.818 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Renault - Master Platforma e punës ajrore KLUBB K32 12m EURO 6D TEMP

Makinë e re, e disponueshme menjëherë në magazinën tonë në Langenfeld! Ofrojmë platforma të ndryshme pune ajrore nga 10m deri në 20m. N ...

Preis auf Anfrage
ID: 09216512 More info
 • Mileage: 500 km
 • Power: 107 kW (146HP)

Opel - Platforma e punës ajrore Opel Opel Movano KLUBB K32

Varianti i pajisjes pa mbështetëse anësore, ofron kursimin më të madh të mundshëm të kohës për punë afatshkurtër për shkak të montimit dhe çmonti ...

Preis auf Anfrage
ID: 08210555 More info
 • First Registration: 2017
 • Mileage: 140.985 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Renault - Master 120 dCi platformë e punës ajrore me Comilev EN-120-TF2 12m 200kg

Platforma e hyrjes EN120TF2 nga prodhuesi francez Comilev i montuar në një Renault Master - pompa hidraulike me bashkim magnetik drejtohet nga një rrip V i d ...

Preis auf Anfrage
ID: 03218628 More info
 • First Registration: 06-2010
 • Mileage: 80.410 km
 • Power: 88 kW (120HP)

Renault - Master 145dCi L2H2 platformë e punës ajrore me Korb dej 200KG KLUBB K42P 15m automjet i ri EURO6d TEMP

Modeli i ri i Renault Master, botim i kufizuar i RED MASTER EDITION. Automjet i ri, menjëherë i disponueshëm në selinë tonë në Langenfeld. Garanci totale ...

Preis auf Anfrage
ID: 02214659 More info
 • Power: 107 kW (146HP)

Mercedes-Benz - Atego 1218 Kutia e ngrirjes Carrier Supra 850MT 2 temperatura ngritja e bishtit ATP 04/2022

Kuti frigorifer Mercedes-Benz me njësi ftohëse me shumë temperatura Carrier Supra 850. Falë ftohësit me shumë temperatura të pajisura me avullues ultra t ...

Preis auf Anfrage
ID: 01212373 More info
 • First Registration: 04-2010
 • Mileage: 206.767 km
 • Power: 130 kW (177HP)

Mercedes-Benz - Axor 1829 Vinç kamionçinë HDS HMF 635

Vinç HDS nga prodhuesi danez HMF dhe një kornizë me cilindër hidraulik për kamionë, të cilat ishin montuar në një Mercedes Benz 1829 nga kompania franc ...

Preis auf Anfrage
ID: 01214236 More info
 • First Registration: 11-2011
 • Mileage: 362.845 km
 • Power: 210 kW (286HP)

Opel - Movano Platforma e punës ajrore KLUBB K26

Platforma e punës ajrore K26 nga prodhuesi francez KLUBB i montuar në një Opel Movano - pompa hidraulike me bashkim magnetik drejtohet nga një rrip V i drej ...

Preis auf Anfrage
ID: 01213102 More info
 • First Registration: 09-2016
 • Mileage: 114.120 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Nissan - Cabstar Platforma e punës ajrore 35.10 Lionlift Galaxy Lift GT 18-12

Platforma e punës ajrore nga prodhuesi italian Lionlift është montuar në një automjet Nissan Cabstar 35.10. Pompa hidraulike drejtohet nga ngritja e energj ...

Preis auf Anfrage
ID: 12203021 More info
 • First Registration: 07-2008
 • Mileage: 47.288 km
 • Power: 77 kW (105HP)

Iveco - Daily 35C13 Këllëf ngrirësi Carrier Xarios 600 me shumë temperaturë EURO 5

Automjeti Iveco Daily me trupin e ngrirjes nga prodhuesi francez Lambert dhe një njësi ftohëse me shumë temperatura Carrier Xarios 600. Falë ftohës ...

Preis auf Anfrage
ID: 11203488 More info
 • First Registration: 08-2015
 • Mileage: 170.619 km
 • Power: 93 kW (126HP)

Nissan - Cabstar 35,11 Platforma e punës ajrore Comilev 100TVL 10m 120 kg

Platforma e hyrjes 100TVL nga prodhuesi francez Comilev i montuar në një automjet Nissan Cabstar 35.11, i drejtuar nga ngritja e energjisë në kutinë e shpe ...

Preis auf Anfrage
ID: 12202466 More info
 • First Registration: 10-2010
 • Mileage: 159.703 km
 • Power: 0 kW

Renault - Midlum Vinç bakri 270Dxi 635HMF 2 pajisje shtesë për kthimin e EURO5

Vinç HDS nga prodhuesi danez HMF dhe një kornizë me cilindra hidraulikë për kamionë, të cilat ishin montuar në një Renault Midlum 270Dxi nga kompania f ...

Preis auf Anfrage
ID: 12201466 More info
 • First Registration: 07-2011
 • Mileage: 355.605 km
 • Power: 195 kW (265HP)

Mercedes-Benz - Vito 110CDI fagyasztóautó Thermo King V100 -32 ° C temperatura / vjetërsia e vjetër e EURO5 TÜV!

Automjeti Mercedes-Benz Vito 110CDI me një trup ngrirës të thellë nga Isofret dhe një njësi ngrirje V100 nga Thermo King është në gjendje shumë të mi ...

Preis auf Anfrage
ID: 12203830 More info
 • First Registration: 06-2016
 • Mileage: 133.877 km
 • Power: 80 kW (109HP)

Renault - Master Platforma e punës ajrore 125dCi TIME FRANCE ETL26 11m 120kg 83 orë pune EURO6 KLIMA TÜV UVV

Automjeti është në gjendje të mirë teknike dhe optike. Platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdorim. Automjeti dh ...

Preis auf Anfrage
ID: 11201271 More info
 • First Registration: 02-2016
 • Mileage: 110.210 km
 • Power: 93 kW (126HP)

Iveco - Daily Platforma e punës 35S13 Time France LT130TB 13m goma të reja bashkim rimorkio kondicionimi ajri 3.5t EURO6 66 orë pune sa më të reja

Automjeti dhe platforma e punës ajrore janë në gjendje nenexhik. Automjeti dhe platforma e punës ajrore servisoheshin rregullisht. Menjëherë nga depoja jo ...

Preis auf Anfrage
ID: 11205770 More info
 • First Registration: 06-2017
 • Mileage: 27.279 km
 • Power: 93 kW (126HP)

Iveco - Daily 70C17 Rasti frigorifer ditor 5,30m Carrier Supra 750 Multi-Temperatur Silent

Kuti ngrirëse Iveco Daily 70C17 me Carrier Supra 750Mt ° Silent / 2 dhoma Vetura eshte ne gjendje te mire teknike dhe optike. Largësia ...

Preis auf Anfrage
ID: 11200310 More info
 • First Registration: 09-2013
 • Mileage: 149.315 km
 • Power: 125 kW (170HP)

Renault - Master 125dCi platformë e punës ajrore me TIME FRANCE ETL26 11m

Automjeti është në gjendje të mirë teknike dhe optike. Platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdori ...

Preis auf Anfrage
ID: 11201138 More info
 • First Registration: 06-2016
 • Mileage: 72.454 km
 • Power: 93 kW (126HP)

Iveco - Daily 35S13 platformë Montuare Time France LT130TB 13m

Automjeti dhe platforma e punës ajrore janë në gjendje nenexhik. Automjeti dhe platforma e punës ajrore servisoheshin rregullisht.

Preis auf Anfrage
ID: 11200891 More info
 • First Registration: 04-2015
 • Mileage: 86.450 km
 • Power: 93 kW (126HP)

Mercedes-Benz - Axor 1829 Kutia e ngrirjes 8.90m -32 ° C Carrier Supra 950 Qyteti me shumë Temperaturë LBW Klima FRC ATP 01/2023 Libri i kontrollit EURO5!

Kuti frigorifer Mercedes-Benz Axor 1829 me njësi transportuese dhe ashensor bishti Dhollandia. Automjeti është në gjendje shumë të mirë te ...

Preis auf Anfrage
ID: 11208727 More info
 • First Registration: 2014
 • Mileage: 397.540 km
 • Power: 0 kW

Renault - Master Platforma e punës ajrore 125dCi France Elévateur 142TPF 14m shporta 2 personash 200 kg EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti është në gjendje të mirë teknike dhe optike. Platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdori ...

Preis auf Anfrage
ID: 11204343 More info
 • First Registration: 09-2013
 • Mileage: 206.973 km
 • Power: 93 kW (126HP)

Renault - Maxity Platforma e punës 120DXI VT-48-NE 16m shportë 2 personash 250 kg EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti dhe platforma e punës ajrore janë në gjendje jashtëzakonisht të mirë. Automjeti dhe platforma e punës ajrore servisoheshin rregullisht. ...

Preis auf Anfrage
ID: 10202719 More info
 • First Registration: 04-2015
 • Mileage: 86.891 km
 • Power: 0 kW

Renault - Master Platforma e punës ajrore 125dCi KLUBB K32 12.50m EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti është në gjendje të mirë teknike dhe optike. Platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdori ...

Preis auf Anfrage
ID: 10206793 More info
 • First Registration: 06-2017
 • Mileage: 144.673 km
 • Power: 0 kW

Iveco - Daily Kuti frigoriferike 70C17 -32 ° C Ngritësi i bishtit Thermo King V-600MAX EURO5

Kuti frigoriferike Iveco Daily 70C17 me Thermo King V-600MAX. Automjeti është në gjendje të mirë teknike dhe optike. 2 goma te reja perpara!

Preis auf Anfrage
ID: 10206518 More info
 • First Registration: 08-2016
 • Mileage: 93.529 km
 • Power: 125 kW (170HP)

Renault - Renault Maxity 120,35 platformë pune VT-55-NE 18m shportë/Korb dej 200 kg EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti dhe platforma e punës ajrore janë në gjendje shumë të mirë. Automjeti dhe platforma e punës ajrore shërbenin rregullisht.

Preis auf Anfrage
ID: 05203198 More info
 • First Registration: 06-2013
 • Mileage: 121.837 km
 • Power: 88 kW (120HP)

Iveco - Daily 35C13 valixhe 4.2 m shtrati me ajër të kondicionuar LBW EURO5 TÜV!

Automjeti është në gjendje shumë të mirë teknike dhe optike. Largësia origjinale dhe e verifikueshme !. E gjithë mirëmbajtja kryhet rregullisht. ...

Preis auf Anfrage
ID: 05208081 More info
 • First Registration: 12-2014
 • Mileage: 179.579 km
 • Power: 93 kW (126HP)

Renault - Master 145dCi L2H2 platformë e punës ajrore me Korb dej 200KG KLUBB K42P 15m automjet i ri EURO6d TEMP

Automjeti i ri! Në dispozicion tani! Në dispozicion menjëherë nga depoja jonë në Langenfeld! Ne jemi në dispozicionin tuaj ...

Preis auf Anfrage
ID: 02201616 More info
 • Mileage: 10 km
 • Power: 107 kW (146HP)

Iveco - Daily Frigorifer 35S13 Carrier LBW PDC TÜV

Transportuesi Pulsor 350 S. - Operacioni motorik dhe i palëvizshëm 230V - Avullues me tifoz - -20 ° C kapaciteti i dobishëm për ftohje ...

Preis auf Anfrage
ID: 02204727 More info
 • First Registration: 01-2016
 • Mileage: 196.000 km
 • Power: 93 kW (126HP)

Renault - Master 125dCi Platforma Montuare me Korb ajrore Versalift 11m AHK EURO5 TÜV UVV i Ri!

Automjeti është në një gjendje shumë të mirë teknike dhe optike, platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdorim. ...

Preis auf Anfrage
ID: 02201587 More info
 • First Registration: 11-2012
 • Mileage: 183.159 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Volvo - FE 260 transportues gazi ADR klimë e plotë e Retarder Airmatic EURO5 TÜV e Ri!

Transportuesi me gaz të rrafshët Volvo FE 260 ADR Kusht teknikisht dhe optikisht shumë i mirë. Kilometrazhi total 416 800km! E verifikueshme ...

Preis auf Anfrage
ID: 01204541 More info
 • First Registration: 04-2011
 • Mileage: 416.800 km
 • Power: 195 kW (265HP)

Iveco - Daily Rasti frigorifer ditor 35S13 3.65m Thermoking V300MAX LBW EURO5B + TÜV i ri!

Rast frigorifer Iveco Daily 35S13 me njësi termoizolimi. Automjeti është në gjendje shumë të mirë teknike dhe optike. Njësia e ftohjes fu ...

Preis auf Anfrage
ID: 01203372 More info
 • First Registration: 07-2015
 • Mileage: 159.700 km
 • Power: 93 kW (126HP)

Volvo - FE 260 transportues gazi ADR klimë e mbajtjes së pezullimit të plotë të ajrit Airmatic EURO5 TÜV e ri!

163/5000 Transportuesi me gaz të rrafshët Volvo FE 260 ADR Kusht teknikisht dhe optikish ...

Preis auf Anfrage
ID: 01202222 More info
 • First Registration: 11-2010
 • Mileage: 522.000 km
 • Power: 195 kW (265HP)

Renault - Maksimumi 120,35 platformë Montuare Comilev EN-160-TVL 16 shportë/Korb 200 kg EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti dhe platforma e punës ajrore janë në gjendje shumë të mirë. Automjeti dhe platforma e punës ajrore shërbenin rregullisht. Garazia 112,0 ...

Preis auf Anfrage
ID: 01204504 More info
 • First Registration: 05-2013
 • Mileage: 112.000 km
 • Power: 88 kW (120HP)

Citroen - Jumper Pilote Bavaria T62FD FURGON KAMPER

Automjeti është në gjendje shumë të mirë teknike dhe optike. Largësia origjinale dhe e verifikueshme !. E gjithë mirëmbajtja kryhet rregullisht. ...

Preis auf Anfrage
ID: 01203472 More info
 • Power: 94 kW (128HP)

Renault - Master 120 platformë pune ajrore Francë Elevator 122F 12.50m shportë/Korb 200 kg TÜV UVV e re!

Automjeti është në një gjendje shumë të mirë teknike dhe optike, platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdorim. ...

Preis auf Anfrage
ID: 11193008 More info
 • First Registration: 04-2009
 • Mileage: 169.500 km
 • Power: 88 kW (120HP)

Renault - Master 125dCi platformë ajrore me Korb dej 120 KG Time France Versalift ET-32-LE 11.60m EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti është në gjendje të mirë teknike dhe optike. Platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdori ...

Preis auf Anfrage
ID: 11198389 More info
 • First Registration: 06-2012
 • Mileage: 233.000 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Mercedes-Benz - Axer 1829 NL rast ngrirjeje 8.70m Carrier Supra 950 LBW 1500kg klimë EURO5 TÜV e re!

Frigorifer Mercedes-Benz Axor 1829 me njësi transportuese dhe ashensor bisht Dhollandia. Automjeti është në gjendje shumë të mirë teknike ...

Preis auf Anfrage
ID: 10194986 More info
 • First Registration: 01-2012
 • Mileage: 393.500 km
 • Power: 210 kW (286HP)

Renault - Master 120dCi platformë pune ajrore Francë Elevator 142 TPF 14m shportë/Korb dej 200 kg TÜV UVV e re!

Das Fahrzeug befindet sich in einem sehr guten technischen und optischen Zustand, die Hubarbeitsbühne ist voll funktionsfähig und einsatzbereit. Fahrzeug und ...

Preis auf Anfrage
ID: 11195661 More info
 • First Registration: 09-2010
 • Mileage: 187.000 km
 • Power: 88 kW (120HP)

Renault - Master 120dCi Platforma Montuare me Korb ajrore Time France ET-36-LE 13,40m Korb/shporta dej 200kg TÜV UVV i Ri !

Automjeti është në një gjendje shumë të mirë teknike dhe optike, platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdorim. ...

Preis auf Anfrage
ID: 11193981 More info
 • First Registration: 06-2009
 • Mileage: 140.000 km
 • Power: 88 kW (120HP)

Volvo - FE 260 transportues gazi ADR klimë e mbajtjes së pezullimit të plotë të ajrit Airmatic EURO5 TÜV e re!

Transportuesi me gaz të rrafshët Volvo FE 260 ADR Kusht teknikisht dhe optikisht shumë i mirë. Kilometrazhin total 393,000 km! E verifikueshm ...

Preis auf Anfrage
ID: 10192235 More info
 • First Registration: 12-2010
 • Mileage: 393.000 km
 • Power: 195 kW (265HP)

Iveco - Daily 35S13 Rast frigorifer 3.65m Thermoking V300MAX LBW EURO5B + TÜV i ri!

Rast frigorifer Iveco Daily 35S13 me njësi termoizolimi. Automjeti është në gjendje shumë të mirë teknike dhe optike. Njësia e ftohjes fu ...

Preis auf Anfrage
ID: 10193373 More info
 • First Registration: 05-2015
 • Mileage: 202.000 km
 • Power: 93 kW (126HP)

Iveco - Daily 35S13 Rast frigorifer 3.65m Thermoking V300MAX LBW EURO5B + TÜV i ri!

Rast frigorifer Iveco Daily 35S13 me njësi termoizolimi. Automjeti është në gjendje shumë të mirë teknike dhe optike. Njësia e ftohjes fu ...

Preis auf Anfrage
ID: 09193047 More info
 • First Registration: 07-2015
 • Mileage: 188.500 km
 • Power: 93 kW (126HP)

Renault - Master 125dCi platformë pune me Korb dej 120 KG EN-120-TF1 12 milion EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti është në një gjendje shumë të mirë teknike dhe optike, platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdorim. ...

Preis auf Anfrage
ID: 08194098 More info
 • First Registration: 04-2014
 • Mileage: 153.000 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Mercedes-Benz - Atego 818 valixhe RL 6.20m L kabina manuale për pezullimin e ajrit Airmatic me klimë LBW 1500kg EURO5 TÜV e re!

Mercedes-Benz Atego 818 RL Kofferaufbau mit Ladebordwand. Fahrzeug aus erster Hand. Top Zustand, sehr gepflegtes Fahrzeug, regelmäßig gewartet ...

Preis auf Anfrage
ID: 08192149 More info
 • First Registration: 09-2011
 • Mileage: 154.000 km
 • Power: 130 kW (177HP)

Renault - Maxity 120,35 platformë pune Multitel 160 ALU / DS 16m shportë/Korb dej 200 kg EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti dhe platforma e punës ajrore janë në gjendje shumë të mirë. Automjeti dhe platforma e punës ajrore shërbenin rregullisht. Distanca 60,7 ...

Preis auf Anfrage
ID: 08196229 More info
 • First Registration: 11-2012
 • Mileage: 60.700 km
 • Power: 90 kW (122HP)

Renault - Midlum 180DXi platforma e punës Comilev EN-140-TPC 14m shportë/Korb 200kg makinë elektrike ajër të kondicionuar EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti dhe platforma e punës ajrore janë në gjendje shumë të mirë. Automjeti dhe platforma e punës ajrore shërbenin rregullisht. ...

Preis auf Anfrage
ID: 08198445 More info
 • Mileage: 27.500 km
 • Power: 136 kW (185HP)

Renault - Master 120dCi platformë e punës ajrore Francë Elevator 111F shportë 11m 120kg TÜV UVV e re!

Automjeti është në një gjendje shumë të mirë teknike dhe optike, platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdorim. ...

Preis auf Anfrage
ID: 08195742 More info
 • First Registration: 01-2011
 • Mileage: 219.000 km
 • Power: 88 kW (120HP)

Renault - Master 125dCi platformë e punës ajrore me Korb dej 120KG EN-100-TF1 10m ajër të kondicionuar EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti është në një gjendje shumë të mirë teknike dhe optike, platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdorim. ...

Preis auf Anfrage
ID: 07198139 More info
 • First Registration: 07-2013
 • Mileage: 136.000 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Scania - P280 Rasti frigorifer 7.60m tub tubi i mishit me ajër të kondicionuar me ajër të kondicionuar LBW EURO5 TÜV i ri!

Rast frigorifer Scania P280 me njësi transportuese, transportues tubash mishi dhe ngritës bishti Zepro. Automjeti është në gjendje shumë t ...

Preis auf Anfrage
ID: 07199518 More info
 • First Registration: 09-2010
 • Mileage: 693.000 km
 • Power: 206 kW (280HP)

Renault - Master 125dCi platformë ajrore me Korb dej 120KG France Elevator 11m TÜV UVV e re!

Automjeti është në një gjendje shumë të mirë teknike dhe optike, platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdorim. ...

Preis auf Anfrage
ID: 07195375 More info
 • First Registration: 05-2011
 • Mileage: 241.000 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Renault - Master 125dCi platformë ajrore me Korb dej 120KG France Elevator 11m TÜV UVV e re!

Automjeti është në një gjendje shumë të mirë teknike dhe optike, platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdorim. ...

Preis auf Anfrage
ID: 07192499 More info
 • First Registration: 07-2011
 • Mileage: 216.000 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Scania - P280 Rast frigorifer 7.60m tub tubi i mishit klima e mpiksjes së mishit LBW EURO5 TÜV e re!

Rast frigorifer Scania P280 me njësi transportuese, transportues tubash mishi dhe ngritës bishti Zepro. Automjeti është në gjendje shumë t ...

Preis auf Anfrage
ID: 07196653 More info
 • First Registration: 04-2010
 • Mileage: 646.000 km
 • Power: 206 kW (280HP)

Renault - Master 125dCi platformë e punës ajrore me Korb dej 120KG France Elevator 111F 11m EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti është në një gjendje shumë të mirë teknike dhe optike, platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdorim. ...

Preis auf Anfrage
ID: 06190765 More info
 • First Registration: 09-2013
 • Mileage: 141.000 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Iveco - Daily Platforma ajrore 35S13 EN-120-TVL 13m shportë/Korb dej 120kg vetëm 49 orë pune! Klima AHK EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti është në një gjendje ideale teknike dhe optike. Platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdo ...

Preis auf Anfrage
ID: 06193826 More info
 • First Registration: 09-2013
 • Mileage: 83.000 km
 • Power: 93 kW (126HP)

Opel - Movano 125 CDTi platformë e punës ajrore ET-30-LE 11m shportë/Korb dej 120kg shirita EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti është në gjendje të mirë teknike dhe optike. Platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdori ...

Preis auf Anfrage
ID: 06196431 More info
 • First Registration: 01-2014
 • Mileage: 182.500 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Mercedes-Benz - Axor 1829 NL kuti frigorifer 8.70m i gjatë 2.60m i lartë Carrier Supra 950 LBW 2000kg EURO5 TÜV i ri!

Frigorifer Mercedes-Benz Axor 1829 me njësi transportuese dhe ashensor bisht Dhollandia. Automjeti është në gjendje shumë të mirë teknike ...

Preis auf Anfrage
ID: 06197425 More info
 • First Registration: 12-2012
 • Mileage: 456.000 km
 • Power: 210 kW (286HP)