Renault Midlum Vinç bakri 270Dxi 635HMF 2 pajisje shtesë për kthimin e EURO5

Special features

- AC
- ABS
- kontrolli i lundrimit
- elektr. pasqyrë e rregullueshme dhe e ndezur e pasme
- elektr. Rregullatori i dritares
- kompjuter bordi
- Bllokimi qendror me telekomandë
- Kamera rezervë
- Stacioni i karikimit me telekomandë
- frenimi i motorit
- bravë diferenciale

Body of the vehicle

Kamion hale
- pajisja e instaluar e animit
- 3 x drita pune në automjet
- 1 dritë pune në vinç

vinç
- Modeli: 635HMF
- Telekomanda
- Crane Rotaion
- Mbërthyes me funksion rrotullimi
- 2 x hidr. Mbështet
- 2 x hidr. Zgjatjet
- Standard: 3.5m / 1.500kg
- 1 zgjatje 5.2m / 1.000 kg
- 2 zgjatje 6.9m / 725kg

Vinç HDS nga prodhuesi danez HMF dhe një kornizë me cilindra hidraulikë për kamionë, të cilat ishin montuar në një Renault Midlum 270Dxi nga kompania franceze Garnier.
Parker F1-025-R 3781024 Pompë me 39 kW dhe 67 l / min - drejtuar nga ngritja e energjisë e kutisë së shpejtësisë.

ACR-Juretzki Nutzfahrzeughandels


Të gjitha automjetet e ofruara për shitje janë pronë e ACR Juretzki Nutzfahrzeughandels GmbH. Automjetet tona janë fotografuar nga ne në kompani, kështu që të jeni të sigurt se ato janë foto origjinale që tregojnë gjendjen aktuale të automjetit. Pas restaurimit të mëparshëm të automjeteve të përdorura në punëtorinë tonë për mekanikë, trupore dhe pikturë, ata janë plotësisht të përgatitur për inspektimin teknik. Ne garantojmë kilometrazhin origjinal të makinës. Për të shmangur rrezikun, mund ta kontrolloni automjetin në distancë nga kompani me reputacion si KÜS, TÜV ose Dekra.

Ne gjithashtu ofrojmë shërbime shtesë si:

  • Dorëzimi i automjetit të blerë në destinacionin që ju dëshironi
  • Të gjitha formalitetet e eksportit (numrat e regjistrimit të eksportit, etj.)
  • Oferta individuale për financim
  • Ofertat e qirasë
  • Blerja e automjetit tuaj ekzistues në faturim
  • Instalimi i pajisjeve shtesë sipas kërkesës

Për informacione të mëtejshme të tilla si të dhëna teknike, foto të hollësishme, ju lutemi na kontaktoni, ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë. Nëse nuk keni gjetur një automjet të përshtatshëm për kompaninë tuaj, na kontaktoni.* Të gjitha çmimet e listuara në faqen tonë të internetit janë çmime neto. ACR Juretzki Nutzfahrzeughandels GmbH përpilon me shumë kujdes përmbajtjen e kësaj faqe në internet dhe siguron që ajo të azhurnohet rregullisht. Sidoqoftë, ky informacion shërben vetëm si informacion i përgjithshëm jo-detyrues dhe nuk zëvendëson këshillat individuale të hollësishme kur merrni një vendim për blerjen. Vetëm dispozitat e përfshira në kontratën e shitjes janë vendimtare. Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime, gabime, gabime shtypi dhe shitje paraprake.

Specifications
ID: 12201466
Brand: Renault
Model Midlum
Version 270DXi
First Registration: 07-2011
Power: 195 kW (265HP)
Engine capacity: 7146cm3
Fuel Type: Diesel
Colour: no color specification
Axles: 2
Wheel Formula: 4x2
Cabin: Local Traffic
Door count: 2/3
Wheel base: 4.400 mm
Tires: 11R22,5/16PR
Gearbox: Full-automatic
Emission Class: EURO 5
Environment Badge 4 Grün
Total weight: 16,000 kg
Empty weight: 7.160 kg
Payload: 8.840 kg
Mileage: 355.605 km
Zollkenzeichen Gratis!
Price
32,900 € netto

Exportpreis auf Anfrage.
Export price on request.
Prix export sur demande.
Zapytaj o cenę eksportową.
экспортная цена по запросу.
سعر التصدير

kontaktoni
Tel: (00 49) 2173 - 101 498 21 Deutsch Englisch Französisch
Tel: (00 49) 2173 - 101 498 22 Deutsch Englisch Französisch Svenska Español Pусский
Tel: (00 49) 2173 - 101 498 23 Deutsch Englisch Französisch Arabisch
Tel: (00 49) (0) 173 - 2991717 Deutsch Englisch
Tel: (00 49) (0) 175 - 1884412 Deutsch Englisch Französisch
Fax:(00 49) 21 73 - 101 49 8 10
e-mail: info2@acr-juretzki.de

ACR-Juretzki Nutzfahrzeughandels GmbH
Hans-Boeckler-Str. 22a
D-40764, Langenfeld
Öffnungszeiten:
Montag - Freitag: 09.00 - 18.00
Samstag: 09.00 - 13.00
*** Alle Angaben ohne Gewähr. Das Recht auf Zwischenverkauf vorbehalten.

Ne themi:
PL, DE, EN, FR, IT, ES, RU, SV