Renault Master 120 dCi platformë e punës ajrore me Comilev EN-120-TF2 12m 200kg

Special features

- ABS
- 3 vende
- Qese ajri
- Bllokimi qendror me telekomandë
- Drejtues elektrik
- Dritare elektrike
- Rregullimi i pasqyrës elektrike
- Radio
- Pika e rimorkios

Body of the vehicle

Platforma e hyrjes Comilev EN-120-TF2

- Lartësia e punës: 12m
- Arritja anësore: 6.70m
- 2 mbështetëse anësore
- Rrotullimi: 360 °
- Shportë e ngarkueshme deri në 200 kg
- Telekomanda
- Funksioni i fillimit / ndalimit të motorit
- pompë emergjence
- Numëruesi i orës
- Lidhje 220V në shportë
- rafte për mjete

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Platforma e hyrjes EN120TF2 nga prodhuesi francez Comilev i montuar në një Renault Master - pompa hidraulike me bashkim magnetik drejtohet nga një rrip V i drejtuar nga motori i automjetit.

Produkt optimal për kompanitë telekomunikuese dhe elektrike, si dhe shërbimet komunale dhe kompanitë e pikturës.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Në dispozicion menjëherë nga depoja jonë në Langenfeld!

Me të gjitha miratimet e nevojshme sipas kërkesës.

Ne kujdesemi për të gjitha formalitetet që lidhen me eksportin.

Ne ofrojmë platforma të ndryshme të punës ajrore nga 10 deri në 20 metra.

ACR-Juretzki Nutzfahrzeughandels


Të gjitha automjetet e ofruara për shitje janë pronë e ACR Juretzki Nutzfahrzeughandels GmbH. Automjetet tona janë fotografuar nga ne në kompani, kështu që të jeni të sigurt se ato janë foto origjinale që tregojnë gjendjen aktuale të automjetit. Pas restaurimit të mëparshëm të automjeteve të përdorura në punëtorinë tonë për mekanikë, trupore dhe pikturë, ata janë plotësisht të përgatitur për inspektimin teknik. Ne garantojmë kilometrazhin origjinal të makinës. Për të shmangur rrezikun, mund ta kontrolloni automjetin në distancë nga kompani me reputacion si KÜS, TÜV ose Dekra.

Ne gjithashtu ofrojmë shërbime shtesë si:

  • Dorëzimi i automjetit të blerë në destinacionin që ju dëshironi
  • Të gjitha formalitetet e eksportit (numrat e regjistrimit të eksportit, etj.)
  • Oferta individuale për financim
  • Ofertat e qirasë
  • Blerja e automjetit tuaj ekzistues në faturim
  • Instalimi i pajisjeve shtesë sipas kërkesës

Për informacione të mëtejshme të tilla si të dhëna teknike, foto të hollësishme, ju lutemi na kontaktoni, ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë. Nëse nuk keni gjetur një automjet të përshtatshëm për kompaninë tuaj, na kontaktoni.* Të gjitha çmimet e listuara në faqen tonë të internetit janë çmime neto. ACR Juretzki Nutzfahrzeughandels GmbH përpilon me shumë kujdes përmbajtjen e kësaj faqe në internet dhe siguron që ajo të azhurnohet rregullisht. Sidoqoftë, ky informacion shërben vetëm si informacion i përgjithshëm jo-detyrues dhe nuk zëvendëson këshillat individuale të hollësishme kur merrni një vendim për blerjen. Vetëm dispozitat e përfshira në kontratën e shitjes janë vendimtare. Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime, gabime, gabime shtypi dhe shitje paraprake.

Specifications
ID: 03218628
Brand: Renault
Model Master
Version 120dCi
First Registration: 06-2010
Power: 88 kW (120HP)
Engine capacity: 2464cm3
Fuel Type: Diesel
Colour: white
Axles: 2
Tires: 225/65R16C
Gearbox: Manual gearbox
Emission Class: EURO 5
Length 6.67 m
Total weight: 3,500 kg
Empty weight: 3.210 kg
Payload: 290 kg
Mileage: 80.410 km
Zollkenzeichen Gratis!
Price
22,900 € netto

Exportpreis auf Anfrage.
Export price on request.
Prix export sur demande.
Zapytaj o cenę eksportową.
экспортная цена по запросу.
سعر التصدير

kontaktoni
Tel: (00 49) 2173 - 101 498 21 Deutsch Englisch Französisch
Tel: (00 49) 2173 - 101 498 22 Deutsch Englisch Französisch Svenska Español Pусский
Tel: (00 49) 2173 - 101 498 23 Deutsch Englisch Französisch Arabisch
Tel: (00 49) (0) 173 - 2991717 Deutsch Englisch
Tel: (00 49) (0) 175 - 1884412 Deutsch Englisch Französisch
Fax:(00 49) 21 73 - 101 49 8 10
e-mail: info2@acr-juretzki.de

ACR-Juretzki Nutzfahrzeughandels GmbH
Hans-Boeckler-Str. 22a
D-40764, Langenfeld
Öffnungszeiten:
Montag - Freitag: 09.00 - 18.00
Samstag: 09.00 - 13.00
*** Alle Angaben ohne Gewähr. Das Recht auf Zwischenverkauf vorbehalten.

Ne themi:
PL, DE, EN, FR, IT, ES, RU, SV