Renault Platforma ajrore Renault Master 125 dCi France Elévateur 121 Fcc

Special features

- 3 vende
- ABS, ASR
- Radio CD, AUX, BLUETOOTH
- kontrollin e lundrimit
- airbag
- Timoni me energji elektrike
- Bashkim rimorkio 2.5t
- Sedilja e shoferit me mbështetëse krahu
- Dritare elektrike
- Imobilizator elektrik
- Mbyllje qendrore me telekomandë
- kompjuter në bord

- Radio
- Power windows

Body of the vehicle

Platforma e punës ajrore France Elevateur 121 Fcc

- Lartësia e punës: 12.1m
- Shtrirja anësore: 7 m
- Këndi i rrotullimit: 400 °
- Kosh i ngarkueshëm deri në 120 kg
- Telekomandë
- Funksioni i fillimit / ndalimit të motorit
- Pompë elektrike emergjente
- Numër orësh
- 981 orë punë

Platforma e hyrjes 121 Fcc nga prodhuesi francez France Elevateur e montuar në një Renault Master - pompa hidraulike me bashkim magnetik drejtohet nga një rrip V i drejtuar nga motori i automjetit.

Platforma e hyrjes 121 Fcc nga prodhuesi francez France Elevateur e montuar në një Renault Master - pompa hidraulike me bashkim magnetik drejtohet nga një rrip V i drejtuar nga motori i automjetit.


Platforma e punës ajrore është montuar në një furgon të përshtatur dhe për këtë arsye është një nga produktet më kompakte në treg dhe i optimizuar për përdorim urban.
Varianti i pajisjes pa mbështetëse anësore ofron kursimin më të madh të mundshëm të kohës për punë afatshkurtër falë montimit dhe çmontimit pa probleme të makinës së punës.

Një produkt ideal për kompanitë e telekomunikacionit dhe elektrike, por edhe për ndërmarrjet komunale dhe kompanitë e lyerjes.

MENJËHERË në dispozicion / nga Langenfeld / TÜV e re!

ACR-Juretzki Nutzfahrzeughandels


Të gjitha automjetet e ofruara për shitje janë pronë e ACR Juretzki Nutzfahrzeughandels GmbH. Automjetet tona janë fotografuar nga ne në kompani, kështu që të jeni të sigurt se ato janë foto origjinale që tregojnë gjendjen aktuale të automjetit. Pas restaurimit të mëparshëm të automjeteve të përdorura në punëtorinë tonë për mekanikë, trupore dhe pikturë, ata janë plotësisht të përgatitur për inspektimin teknik. Ne garantojmë kilometrazhin origjinal të makinës. Për të shmangur rrezikun, mund ta kontrolloni automjetin në distancë nga kompani me reputacion si KÜS, TÜV ose Dekra.

Ne gjithashtu ofrojmë shërbime shtesë si:

  • Dorëzimi i automjetit të blerë në destinacionin që ju dëshironi
  • Të gjitha formalitetet e eksportit (numrat e regjistrimit të eksportit, etj.)
  • Oferta individuale për financim
  • Ofertat e qirasë
  • Blerja e automjetit tuaj ekzistues në faturim
  • Instalimi i pajisjeve shtesë sipas kërkesës

Për informacione të mëtejshme të tilla si të dhëna teknike, foto të hollësishme, ju lutemi na kontaktoni, ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë. Nëse nuk keni gjetur një automjet të përshtatshëm për kompaninë tuaj, na kontaktoni.



* Të gjitha çmimet e listuara në faqen tonë të internetit janë çmime neto. ACR Juretzki Nutzfahrzeughandels GmbH përpilon me shumë kujdes përmbajtjen e kësaj faqe në internet dhe siguron që ajo të azhurnohet rregullisht. Sidoqoftë, ky informacion shërben vetëm si informacion i përgjithshëm jo-detyrues dhe nuk zëvendëson këshillat individuale të hollësishme kur merrni një vendim për blerjen. Vetëm dispozitat e përfshira në kontratën e shitjes janë vendimtare. Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime, gabime, gabime shtypi dhe shitje paraprake.

Specifications
ID: 10210047
Brand: Renault
Model Master
Version L2H2
First Registration: 03-2016
Power: 92 kW (125HP)
Engine capacity: 2299cm3
Fuel Type: Diesel
Colour: no color specification
Wheel base: 3.682 mm
Tires: 225/65R16C
Gearbox: Manual gearbox
Emission Class: EURO 5
Environment Badge 4 Grün
Length 5.87 m
Width 2.07 m
Height 2.48 m
Total weight: 3,500 kg
Empty weight: 2.920 kg
Payload: 580 kg
Mileage: 192.818 km
Zollkenzeichen Gratis!
Price
32,900 € netto

Exportpreis auf Anfrage.
Export price on request.
Prix export sur demande.
Zapytaj o cenę eksportową.
экспортная цена по запросу.
سعر التصدير

kontaktoni
Tel: (00 49) 2173 - 101 498 21 Deutsch Englisch Französisch
Tel: (00 49) 2173 - 101 498 22 Deutsch Englisch Französisch Svenska Español Pусский
Tel: (00 49) 2173 - 101 498 23 Deutsch Englisch Französisch Arabisch
Tel: (00 49) (0) 173 - 2991717 Deutsch Englisch
Tel: (00 49) (0) 175 - 1884412 Deutsch Englisch Französisch
Fax:(00 49) 21 73 - 101 49 8 10
e-mail: info2@acr-juretzki.de

ACR-Juretzki Nutzfahrzeughandels GmbH
Hans-Boeckler-Str. 22a
D-40764, Langenfeld
Öffnungszeiten:
Montag - Freitag: 09.00 - 18.00
Samstag: 09.00 - 13.00
*** Alle Angaben ohne Gewähr. Das Recht auf Zwischenverkauf vorbehalten.

Ne themi:
PL, DE, EN, FR, IT, ES, RU, SV