Iveco IVECO Platforma e punës ajrore ditore Comilev EN 140 TPC Platforma e punës vetëlëvizëse / ashensori Tüv E RE

Special features

3 vendesh
Ndërrimi i marsheve 6
Dritare elektrike
Radio / CD
Kyçja qendrore e radios
ABS / ASR
Airbagët e shoferit dhe pasagjerit
kamera rezervë
Tank më i madh
Bllokim diferencial

Body of the vehicle

COMILEV 140 TPC / Francë
14 metra lartësi pune / shtrirje anësore 9.1 m
Shportë me tekstil me fije qelqi të rrotullueshme për 2 persona me rrotullim 90 ° + 90 ° - 150 cm e gjerë / 80 cm e thellë
4 mbështetëse hidraulike me 4 shirita
Pompa hidraulike drejtohet nga mjeti ndihmës i kutisë së shpejtësisë.
Kontroll elektro-hidraulik
Prizë 230 volt (edhe në kosh)
Konvertuesi aktual nga 12 -> 230 volt (2500 vat sinus)
Funksioni i fillimit / ndalimit
Kosh pune i izoluar/rrotullues 1000V me lidhje elektrike
Raft i sistemit modular
Pajisja e pezullimit të shkallëve anësore
Fenerë rrotullues
Pompë dore e kontrollit të urgjencës / emergjencave

Automjeti kontrollohej vazhdimisht optikisht dhe teknikisht dhe mirëmbahej

Koshi per 2 persona si dhe i gjithe konstruksioni eshte shume i qendrueshem.

Ngarkesa prej gati 730 kg

ACR-Juretzki Nutzfahrzeughandels


Të gjitha automjetet e ofruara për shitje janë pronë e ACR Juretzki Nutzfahrzeughandels GmbH. Automjetet tona janë fotografuar nga ne në kompani, kështu që të jeni të sigurt se ato janë foto origjinale që tregojnë gjendjen aktuale të automjetit. Pas restaurimit të mëparshëm të automjeteve të përdorura në punëtorinë tonë për mekanikë, trupore dhe pikturë, ata janë plotësisht të përgatitur për inspektimin teknik. Ne garantojmë kilometrazhin origjinal të makinës. Për të shmangur rrezikun, mund ta kontrolloni automjetin në distancë nga kompani me reputacion si KÜS, TÜV ose Dekra.

Ne gjithashtu ofrojmë shërbime shtesë si:

  • Dorëzimi i automjetit të blerë në destinacionin që ju dëshironi
  • Të gjitha formalitetet e eksportit (numrat e regjistrimit të eksportit, etj.)
  • Oferta individuale për financim
  • Ofertat e qirasë
  • Blerja e automjetit tuaj ekzistues në faturim
  • Instalimi i pajisjeve shtesë sipas kërkesës

Për informacione të mëtejshme të tilla si të dhëna teknike, foto të hollësishme, ju lutemi na kontaktoni, ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë. Nëse nuk keni gjetur një automjet të përshtatshëm për kompaninë tuaj, na kontaktoni.* Të gjitha çmimet e listuara në faqen tonë të internetit janë çmime neto. ACR Juretzki Nutzfahrzeughandels GmbH përpilon me shumë kujdes përmbajtjen e kësaj faqe në internet dhe siguron që ajo të azhurnohet rregullisht. Sidoqoftë, ky informacion shërben vetëm si informacion i përgjithshëm jo-detyrues dhe nuk zëvendëson këshillat individuale të hollësishme kur merrni një vendim për blerjen. Vetëm dispozitat e përfshira në kontratën e shitjes janë vendimtare. Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime, gabime, gabime shtypi dhe shitje paraprake.

Specifications
ID: 05994772
Brand: Iveco
Model Daily
Version 70C17
Year of manufacture: 2014
Power: 125 kW (170HP)
Engine capacity: 2998cm3
Fuel Type: Diesel
Colour: white
Gearbox: Manual gearbox
Emission Class: EURO 5
Environment Badge 4 Grün
Length 6.87 m
Width 2.3 m
Height 3.430 m
Total weight: 7,000 kg
Empty weight: 6.275 kg
Payload: 725 kg
Mileage: 126.000 km
Zollkenzeichen Gratis!
Price
37,900 € netto

Exportpreis auf Anfrage.
Export price on request.
Prix export sur demande.
Zapytaj o cenę eksportową.
экспортная цена по запросу.
سعر التصدير

kontaktoni
Tel: (00 49) 2173 - 101 498 21 Deutsch Englisch Französisch
Tel: (00 49) 2173 - 101 498 22 Deutsch Englisch Französisch Svenska Español Pусский
Tel: (00 49) 2173 - 101 498 23 Deutsch Englisch Französisch Arabisch
Tel: (00 49) (0) 173 - 2991717 Deutsch Englisch
Tel: (00 49) (0) 175 - 1884412 Deutsch Englisch Französisch
Fax:(00 49) 21 73 - 101 49 8 10
e-mail: info2@acr-juretzki.de

ACR-Juretzki Nutzfahrzeughandels GmbH
Hans-Boeckler-Str. 22a
D-40764, Langenfeld
Öffnungszeiten:
Montag - Freitag: 09.00 - 18.00
Samstag: 09.00 - 13.00
*** Alle Angaben ohne Gewähr. Das Recht auf Zwischenverkauf vorbehalten.

Ne themi:
PL, DE, EN, FR, IT, ES, RU, SV