Iveco EuroCargo Platforma e punës ajrore Comilev 170 TPC

Special features

► Kondicioner
► Dritare elektrike
► Pasqyrat e dyerve elektrike
► Kyçja qendrore me telekomandë
► Bllokimi i diferencialit
► 3 vende
► Sedilja e shoferit me pezullim ajri
► Kamera e pasme me monitor
► Dritat e mjegullës
► Sistemi i pastrimit të fenerëve
► 2 goma te reja (para)

Body of the vehicle

► Platforma e punës Comilev 170 TPC
► Kontejner punishte 3.4m x 2.4m me 2 ndarje anësore dhe një pjesë të pasme shumë të thellë
► Instalim i brendshëm i punishtes me ndarje / sirtarë / dollapë
► Njësia e kontrollit me 2 butona për qasje të shpejtë në kontejnerin e punishtes
► Shportë për 2 persona (265 kg) gjerësi 140cm x lartësi 110cm x thellësi 80cm - 1000V izoluar
Me prizë 220 V ◙ Lidhje uji nën presion ◙ Me lidhje me ajër të kompresuar
► Pompë hidraulike me kuti ingranazhi
► Pompë e dytë hidraulike e drejtuar nga një motor elektrik 24V 4kW
► Pompë manuale emergjente
► Bateri 12 x 100Ah bateri xhel
► Karikues baterie NG3 24V-50A me cilësi të lartë
► Inverter sinus 220V 3kW
► Depozita uji 100 litra
► Rrotulloni shportën (2 * 90 °) në mënyrë hidraulike
► Bum i lëvizshëm (140 °)
► Rregullimi i 2 stabilizatorëve hidraulikë të pasmë
► 4 mbështetëse hidraulike, përpara dhe pas
► Dritat paralajmëruese të gjithanshme me një trekëndësh
► Shenjat e kujdesit sipas DIN 30710
► 2 kosha të rinj mbeturinash

Kjo platformë ajrore e montuar në një mjet shumë të qëndrueshëm 12 tonësh është veçanërisht i projektuar për funksionim të sigurt në rrjetin e telekomunikacionit ose për mirëmbajtjen e ndriçimit publik, linjave të telekomunikacionit ose punimeve të fasadave.
Një automjet veçanërisht i fortë me shumë shtesa.
Platforma e punës Comilev 170 TPC ju lejon të punoni në lartësi deri në 17 m dhe në mënyrë tërthore deri në 8.2 m (me ngarkesë të plotë në kosh) ose më shumë me ngarkesë të pjesshme.
Falë stabilizuesve të posaçëm hidraulikë në boshtin e pasmë, koshi mund të përdoret gjithashtu PA mbështetëse (në varësi të këndit / pozicionit të ngarkesës). Për shembull, nëse nuk keni hapësirë ​​për të përdorur mbështetës. Makina është e qëndrueshme falë 4 mbështetësve. Shporta me 2 persona mund të përdoret me shumë fleksibilitet. Falë pajisjes rrotulluese hidraulike (2 * 90 °) dhe bumit të rregullueshëm 140 °, pothuajse çdo pikë mund të arrihet dhe aksesi më i mirë është i mundur.
Përveç kësaj, koshi ka gjithashtu një lidhje presioni për ajrin dhe ujin nën presion të marrë nga një rezervuar 100l i montuar në automjet - kjo jep fleksibilitet të plotë në punën e pastrimit.
Në prizën 220 V 3000 W në shportë mund të lidhen shumë vegla të ndryshme elektrike, të tilla si stërvitje, llamba ose pajisje matëse.
Në pjesën e pasme, koshi mund të ngrihet shumë lehtë duke përdorur njësinë e kontrollit me 2 butona për të lejuar hyrjen e shpejtë përmes derës së rrotullimit nga brenda (pa pasur nevojë të zgjasni krahët).
Brenda do të gjeni pajisje punishteje me sirtarë, dollap dhe tavolinë pune për ruajtjen e sigurt të pjesëve apo veglave të vogla.
Artikujt shumë të gjatë si tubat, shufrat dhe shufrat mund të ruhen gjithashtu në mënyrë të sigurt në pjesën e pasme. Të gjitha ndarjet janë të kyçura dhe për këtë arsye të sigurta kundër vjedhjes. Ju gjithashtu mund të transportoni sende shumë të gjata në dysheme me grila të hapura.
Fenerët e gjithanshëm në lidhje me trekëndëshin paralajmërues të kantierit të ndërtimit dhe ngjitësit paralajmërues gjithashtu mbrojnë automjetin në pika të verbëra me blica ose reflektorë. Sigurisht, një ulje emergjente është gjithashtu e mundur
Seti i baterive (12 bateri xhel shumë të forta) ju lejon të punoni në ambiente të mbyllura pa motor të ndezur.
Mund të karikohet me energji elektrike nga një prizë 220 V ose (në varësi të zgjedhjes suaj) me një motor gjatë vozitjes.
Ju gjithashtu mund të furnizoni kapacitetin e baterive në bord, gjë që zgjat jetëgjatësinë e furnizimit me energji elektrike dhe kështu kohën tuaj të funksionimit në modalitetin e energjisë elektrike të pastër.
Dy kosha të rinj mbeturinash ju lejojnë të punoni pastër pa lënë mbeturina pas.
E gjithë teknologjia jo vetëm që është testuar, por edhe e rafinuar - duke përfshirë dy goma të reja përpara, një xhami të ri.

E disponueshme menjehere nga magazina Langenfeld

ACR-Juretzki Nutzfahrzeughandels


Të gjitha automjetet e ofruara për shitje janë pronë e ACR Juretzki Nutzfahrzeughandels GmbH. Automjetet tona janë fotografuar nga ne në kompani, kështu që të jeni të sigurt se ato janë foto origjinale që tregojnë gjendjen aktuale të automjetit. Pas restaurimit të mëparshëm të automjeteve të përdorura në punëtorinë tonë për mekanikë, trupore dhe pikturë, ata janë plotësisht të përgatitur për inspektimin teknik. Ne garantojmë kilometrazhin origjinal të makinës. Për të shmangur rrezikun, mund ta kontrolloni automjetin në distancë nga kompani me reputacion si KÜS, TÜV ose Dekra.

Ne gjithashtu ofrojmë shërbime shtesë si:

  • Dorëzimi i automjetit të blerë në destinacionin që ju dëshironi
  • Të gjitha formalitetet e eksportit (numrat e regjistrimit të eksportit, etj.)
  • Oferta individuale për financim
  • Ofertat e qirasë
  • Blerja e automjetit tuaj ekzistues në faturim
  • Instalimi i pajisjeve shtesë sipas kërkesës

Për informacione të mëtejshme të tilla si të dhëna teknike, foto të hollësishme, ju lutemi na kontaktoni, ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë. Nëse nuk keni gjetur një automjet të përshtatshëm për kompaninë tuaj, na kontaktoni.* Të gjitha çmimet e listuara në faqen tonë të internetit janë çmime neto. ACR Juretzki Nutzfahrzeughandels GmbH përpilon me shumë kujdes përmbajtjen e kësaj faqe në internet dhe siguron që ajo të azhurnohet rregullisht. Sidoqoftë, ky informacion shërben vetëm si informacion i përgjithshëm jo-detyrues dhe nuk zëvendëson këshillat individuale të hollësishme kur merrni një vendim për blerjen. Vetëm dispozitat e përfshira në kontratën e shitjes janë vendimtare. Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime, gabime, gabime shtypi dhe shitje paraprake.

Specifications
ID: 03599718
Brand: Iveco
Model EuroCargo
Version 120E22 EEV
First Registration: 2013
Power: 160 kW (218HP)
Engine capacity: 5888cm3
Fuel Type: Diesel
Colour: white
Axles: 2
Door count: 2/3
Wheel base: 3.105 mm
Tires: 245/70 R19.5
Gearbox: Manual gearbox
Emission Class: EURO 5
Environment Badge 4 Grün
Length 6.6 m
Width 2.1 m
Height 3.7 m
Total weight: 12,000 kg
Empty weight: 1.060 kg
Payload: 10.940 kg
Mileage: 193.000 km
Zollkenzeichen Gratis!
Price
Preis auf Anfrage

Exportpreis auf Anfrage.
Export price on request.
Prix export sur demande.
Zapytaj o cenę eksportową.
экспортная цена по запросу.
سعر التصدير

kontaktoni
Tel: (00 49) 2173 - 101 498 21 Deutsch Englisch Französisch
Tel: (00 49) 2173 - 101 498 22 Deutsch Englisch Französisch Svenska Español Pусский
Tel: (00 49) 2173 - 101 498 23 Deutsch Englisch Französisch Arabisch
Tel: (00 49) (0) 175 - 1884412 Deutsch Englisch Französisch
Fax:(00 49) 21 73 - 101 49 8 10
e-mail: info2@acr-juretzki.de

ACR-Juretzki Nutzfahrzeughandels GmbH
Hans-Boeckler-Str. 22a
D-40764, Langenfeld
Öffnungszeiten:
Montag - Freitag: 09.00 - 18.00
Samstag: 09.00 - 13.00
*** Alle Angaben ohne Gewähr. Das Recht auf Zwischenverkauf vorbehalten.

Ne themi:
PL, DE, EN, FR, IT, ES, RU, SV