Renault Maxity Platforma e punës ajrore Comilev EN 100TVL

Special features

- ABS
- Kondicioner
- Airbags
- Radio CD, USB, Bluetooth
- elektr. rregullator i dritares
- kompjuter në bord
- Mbyllje qendrore me telekomandë
- Këmbimi i rimorkios
- Mbajtëse e rrotave rezervë
- gomë rezervë

Body of the vehicle

Platforma e punës ajrore Comilev EN-100-TVL

- Lartësia e punës: 10 m
- Shtrirja anësore: 5.3 m
- 2 mbështetëse anësore
- Rrotullimi: 360°
- Shporta mund të ngarkohet deri në 120 kg
- Funksioni i fillimit / ndalimit të motorit
- Lidhja 230 V në kosh
- Lidhje hidraulike për veglat
- Pompë emergjente
- Kuti për ruajtjen e veglave
- Shenja e ndriçuar e kantierit
- 2 x fenerë

Platforma e punës ajrore 100TVL nga prodhuesi francez Comilev e ndërtuar mbi një automjet Renault Maxity, i drejtuar nga një makinë ndihmëse në kutinë e shpejtësisë - pompë hidraulike.
Përveç kësaj, me një gjatësi totale prej 5.19 m, automjeti është i përshtatshëm për përdorim urban dhe mundëson kryerjen e punës në hapësirat më të vogla. Përveç kësaj, i pajisur me funksionin e ndezjes/ndalimit të motorit, puna mund të kryhet në dhoma të mbyllura.

Ne realizojmë gjithashtu kërkesa të ndryshme për konvertim të klientëve.

Në dispozicion menjëherë nga magazina Langenfeld

ACR-Juretzki Nutzfahrzeughandels


Të gjitha automjetet e ofruara për shitje janë pronë e ACR Juretzki Nutzfahrzeughandels GmbH. Automjetet tona janë fotografuar nga ne në kompani, kështu që të jeni të sigurt se ato janë foto origjinale që tregojnë gjendjen aktuale të automjetit. Pas restaurimit të mëparshëm të automjeteve të përdorura në punëtorinë tonë për mekanikë, trupore dhe pikturë, ata janë plotësisht të përgatitur për inspektimin teknik. Ne garantojmë kilometrazhin origjinal të makinës. Për të shmangur rrezikun, mund ta kontrolloni automjetin në distancë nga kompani me reputacion si KÜS, TÜV ose Dekra.

Ne gjithashtu ofrojmë shërbime shtesë si:

  • Dorëzimi i automjetit të blerë në destinacionin që ju dëshironi
  • Të gjitha formalitetet e eksportit (numrat e regjistrimit të eksportit, etj.)
  • Oferta individuale për financim
  • Ofertat e qirasë
  • Blerja e automjetit tuaj ekzistues në faturim
  • Instalimi i pajisjeve shtesë sipas kërkesës

Për informacione të mëtejshme të tilla si të dhëna teknike, foto të hollësishme, ju lutemi na kontaktoni, ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë. Nëse nuk keni gjetur një automjet të përshtatshëm për kompaninë tuaj, na kontaktoni.* Të gjitha çmimet e listuara në faqen tonë të internetit janë çmime neto. ACR Juretzki Nutzfahrzeughandels GmbH përpilon me shumë kujdes përmbajtjen e kësaj faqe në internet dhe siguron që ajo të azhurnohet rregullisht. Sidoqoftë, ky informacion shërben vetëm si informacion i përgjithshëm jo-detyrues dhe nuk zëvendëson këshillat individuale të hollësishme kur merrni një vendim për blerjen. Vetëm dispozitat e përfshira në kontratën e shitjes janë vendimtare. Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime, gabime, gabime shtypi dhe shitje paraprake.

Specifications
ID: 03225083
Brand: Renault
Model Maxity
Version 110 DXi
First Registration: 10-2011
Power: 81 kW (110HP)
Engine capacity: 2488cm3
Fuel Type: Diesel
Colour: white
Axles: 2
Tires: 195/70R15
Gearbox: Manual gearbox
Length 5,19 m
Height 2,70 m
Total weight: 3,500 kg
Empty weight: 2.750 kg
Payload: 750 kg
Mileage: 209.500 km
Zollkenzeichen Gratis!
Price
21,900 € netto

Exportpreis auf Anfrage.
Export price on request.
Prix export sur demande.
Zapytaj o cenę eksportową.
экспортная цена по запросу.
سعر التصدير

kontaktoni
Tel: (00 49) 2173 - 101 498 21 Deutsch Englisch Französisch
Tel: (00 49) 2173 - 101 498 22 Deutsch Englisch Französisch Svenska Español Pусский
Tel: (00 49) 2173 - 101 498 23 Deutsch Englisch Französisch Arabisch
Tel: (00 49) (0) 173 - 2991717 Deutsch Englisch
Tel: (00 49) (0) 175 - 1884412 Deutsch Englisch Französisch
Fax:(00 49) 21 73 - 101 49 8 10
e-mail: info2@acr-juretzki.de

ACR-Juretzki Nutzfahrzeughandels GmbH
Hans-Boeckler-Str. 22a
D-40764, Langenfeld
Öffnungszeiten:
Montag - Freitag: 09.00 - 18.00
Samstag: 09.00 - 13.00
*** Alle Angaben ohne Gewähr. Das Recht auf Zwischenverkauf vorbehalten.

Ne themi:
PL, DE, EN, FR, IT, ES, RU, SV