Commercial Vehicles Trucks, Cars, Trailers, Semi-Trailers, Construction Vehicles

Renault - Master 145dCi L2H2 platformë e punës ajrore me Korb dej 200KG KLUBB K38P 14m automjet i ri EURO6d TEMP

Automjeti i ri! Në dispozicion tani! TÜV dhe UVV të reja! Në dispozicion menjëherë nga depoja jonë në Langenfeld! < ...

Archive - vehicle is already sold
ID: 03201617 More info
  • Mileage: 10 km
  • Power: kW

Renault - Master 125dCi platformë ajrore me Korb dej 120KG Time France Versalift ET-32-LE 11.60m EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti është në gjendje të mirë teknike dhe optike. Platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdori ...

Archive - vehicle is already sold
ID: 10195565 More info
  • First Registration: 02-2013
  • Mileage: 148.300 km
  • Power: 92 kW (125HP)

Mercedes-Benz - Atego 823L valixhe 6.40m hapësirë e madhe shtrati me ajër të kondicionuar në shtëpi LBW EURO6 TÜV!

Trupi kuti Mercedes-Benz Atego 823L me ngritës bishti. Automjet gjerman, dora e parë. Gjendja kryesore, automjet shumë i mirëmbajtur. Libri i ...

Archive - vehicle is already sold
ID: 08198909 More info
  • First Registration: 11-2014
  • Mileage: 366.000 km
  • Power: kW