Mercedes-Benz Axor 1829 Vinç kamionçinë HDS HMF 635

Special features

- ABS
- kontrolli i lundrimit
- Elektromos ablakok
- Elektromos és fűtött külső tükrök
- fedélzeti számítógép
- Központi zárrendszer
- Differenciált zár
- μοτοσυκλέτα
- Κάμερα Biztonsági
- Távirányítós töltőállomás
- Légrugós vezetőülés

Body of the vehicle

444 / 5000
Übersetzungsergebnisse
- Modeli HDS HMF: 635
- 3.5 m / 1.500 kg
- 5.2 m / 1000 kg
- 6.9 m / 725 kg
- Mbërthyes me funksion rrotullues
- 2 mbështetëse hidraulike
- Telekomandë për të kontrolluar vinçin
- Telekomandë pneumatike për bakshishës / HDS
- Pompë hidraulike Parker F1-025-R
- Cilindër hidraulik Di Natale-Bertelli tip 5007F
- qark kontrolli

Pesha e tanishme:
- Pesha totale: 18000 kg
- Pesha boshe: 8390 kg (boshti i përparmë: 5230 kg, boshti i pasmë: 3140 kg)
- Ngarkesa: 9610 kg

Vinç HDS nga prodhuesi danez HMF dhe një kornizë me cilindër hidraulik për kamionë, të cilat ishin montuar në një Mercedes Benz 1829 nga kompania franceze Garnier.
Parker F1-025-R 3781024 Pompë me 39 kW dhe 67 l / min - drejtuar nga ngritja e energjisë e kutisë së shpejtësisë.

ACR-Juretzki Nutzfahrzeughandels


Të gjitha automjetet e ofruara për shitje janë pronë e ACR Juretzki Nutzfahrzeughandels GmbH. Automjetet tona janë fotografuar nga ne në kompani, kështu që të jeni të sigurt se ato janë foto origjinale që tregojnë gjendjen aktuale të automjetit. Pas restaurimit të mëparshëm të automjeteve të përdorura në punëtorinë tonë për mekanikë, trupore dhe pikturë, ata janë plotësisht të përgatitur për inspektimin teknik. Ne garantojmë kilometrazhin origjinal të makinës. Për të shmangur rrezikun, mund ta kontrolloni automjetin në distancë nga kompani me reputacion si KÜS, TÜV ose Dekra.

Ne gjithashtu ofrojmë shërbime shtesë si:

  • Dorëzimi i automjetit të blerë në destinacionin që ju dëshironi
  • Të gjitha formalitetet e eksportit (numrat e regjistrimit të eksportit, etj.)
  • Oferta individuale për financim
  • Ofertat e qirasë
  • Blerja e automjetit tuaj ekzistues në faturim
  • Instalimi i pajisjeve shtesë sipas kërkesës

Për informacione të mëtejshme të tilla si të dhëna teknike, foto të hollësishme, ju lutemi na kontaktoni, ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë. Nëse nuk keni gjetur një automjet të përshtatshëm për kompaninë tuaj, na kontaktoni.* Të gjitha çmimet e listuara në faqen tonë të internetit janë çmime neto. ACR Juretzki Nutzfahrzeughandels GmbH përpilon me shumë kujdes përmbajtjen e kësaj faqe në internet dhe siguron që ajo të azhurnohet rregullisht. Sidoqoftë, ky informacion shërben vetëm si informacion i përgjithshëm jo-detyrues dhe nuk zëvendëson këshillat individuale të hollësishme kur merrni një vendim për blerjen. Vetëm dispozitat e përfshira në kontratën e shitjes janë vendimtare. Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime, gabime, gabime shtypi dhe shitje paraprake.

Specifications
ID: 01214236
Brand: Mercedes-Benz
Model Axor
Version 1829
First Registration: 11-2011
Power: 210 kW (286HP)
Engine capacity: 6374cm3
Fuel Type: Diesel
Colour: white
Axles: 2
Wheel Formula: 4x2
Suspension: leaf spring / Air
Wheel base: 4.500 mm
Gearbox: Semi-automatic
Emission Class: EURO 5
Environment Badge 4 Grün
Total weight: 18,000 kg
Mileage: 362.845 km
Zollkenzeichen Gratis!
Price
Preis auf Anfrage

Exportpreis auf Anfrage.
Export price on request.
Prix export sur demande.
Zapytaj o cenę eksportową.
экспортная цена по запросу.
سعر التصدير

kontaktoni
Tel: (00 49) 2173 - 101 498 21 Deutsch Englisch Französisch
Tel: (00 49) 2173 - 101 498 22 Deutsch Englisch Französisch Svenska Español Pусский
Tel: (00 49) 2173 - 101 498 23 Deutsch Englisch Französisch Arabisch
Tel: (00 49) (0) 173 - 2991717 Deutsch Englisch
Tel: (00 49) (0) 175 - 1884412 Deutsch Englisch Französisch
Fax:(00 49) 21 73 - 101 49 8 10
e-mail: info2@acr-juretzki.de

ACR-Juretzki Nutzfahrzeughandels GmbH
Hans-Boeckler-Str. 22a
D-40764, Langenfeld
Öffnungszeiten:
Montag - Freitag: 09.00 - 18.00
Samstag: 09.00 - 13.00
*** Alle Angaben ohne Gewähr. Das Recht auf Zwischenverkauf vorbehalten.

Ne themi:
PL, DE, EN, FR, IT, ES, RU, SV