?> Commercial Vehicles Trucks, Cars, Trailers, Semi-Trailers, Construction Vehicles | ACR-Juretzki Nutzfahrzeughandels GmbH
Commercial Vehicles Trucks, Cars, Trailers, Semi-Trailers, Construction Vehicles

Renault - Master 120 dCi platformë e punës ajrore me Comilev EN-120-TF2 12m 200kg

Platforma e hyrjes EN120TF2 nga prodhuesi francez Comilev i montuar në një Renault Master - pompa hidraulike me bashkim magnetik drejtohet nga një rrip V i d ...

ID: 03218628 More info
 • First Registration: 06-2010
 • Mileage: 80.410 km
 • Power: 88 kW (120HP)

Renault - Master 145dCi L2H2 platformë e punës ajrore me Korb dej 200KG KLUBB K42P 15m automjet i ri EURO6d TEMP

Modeli i ri i Renault Master, botim i kufizuar i RED MASTER EDITION. Automjet i ri, menjëherë i disponueshëm në selinë tonë në Langenfeld. Garanci totale ...

ID: 02214659 More info
 • Power: 107 kW (146HP)

Mercedes-Benz - Axor 1829 Vinç kamionçinë HDS HMF 635

Vinç HDS nga prodhuesi danez HMF dhe një kornizë me cilindër hidraulik për kamionë, të cilat ishin montuar në një Mercedes Benz 1829 nga kompania franc ...

36,900 € netto
ID: 01214236 More info
 • First Registration: 11-2011
 • Mileage: 362.845 km
 • Power: 210 kW (286HP)

Iveco - Daily Kuti frigoriferike 70C17 -32 ° C Ngritësi i bishtit Thermo King V-600MAX EURO5

Kuti frigoriferike Iveco Daily 70C17 me Thermo King V-600MAX. Automjeti është në gjendje të mirë teknike dhe optike. 2 goma te reja perpara!

41,900 € netto
ID: 10206518 More info
 • First Registration: 08-2016
 • Mileage: 93.529 km
 • Power: 125 kW (170HP)

Volvo - FE 260 transportues gazi ADR klimë e plotë e Retarder Airmatic EURO5 TÜV e Ri!

Transportuesi me gaz të rrafshët Volvo FE 260 ADR Kusht teknikisht dhe optikisht shumë i mirë. Kilometrazhi total 416 800km! E verifikueshme ...

24,900 € netto
ID: 01204541 More info
 • First Registration: 04-2011
 • Mileage: 416.800 km
 • Power: 195 kW (265HP)

Iveco - Daily Rasti frigorifer ditor 35S13 3.65m Thermoking V300MAX LBW EURO5B + TÜV i ri!

Rast frigorifer Iveco Daily 35S13 me njësi termoizolimi. Automjeti është në gjendje shumë të mirë teknike dhe optike. Njësia e ftohjes fu ...

21,900 € netto
ID: 01203372 More info
 • First Registration: 07-2015
 • Mileage: 159.700 km
 • Power: 93 kW (126HP)

Volvo - FE 260 transportues gazi ADR klimë e mbajtjes së pezullimit të plotë të ajrit Airmatic EURO5 TÜV e ri!

163/5000 Transportuesi me gaz të rrafshët Volvo FE 260 ADR Kusht teknikisht dhe optikish ...

23,900 € netto
ID: 01202222 More info
 • First Registration: 11-2010
 • Mileage: 522.000 km
 • Power: 195 kW (265HP)

Renault - Maksimumi 120,35 platformë Montuare Comilev EN-160-TVL 16 shportë/Korb 200 kg EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti dhe platforma e punës ajrore janë në gjendje shumë të mirë. Automjeti dhe platforma e punës ajrore shërbenin rregullisht. Garazia 112,0 ...

32,000 € netto
ID: 01204504 More info
 • First Registration: 05-2013
 • Mileage: 112.000 km
 • Power: 88 kW (120HP)

Citroen - Jumper Pilote Bavaria T62FD FURGON KAMPER

Automjeti është në gjendje shumë të mirë teknike dhe optike. Largësia origjinale dhe e verifikueshme !. E gjithë mirëmbajtja kryhet rregullisht. ...

24,900 €
ID: 01203472 More info
 • Power: kW

Volvo - FE 260 transportues gazi ADR klimë e mbajtjes së pezullimit të plotë të ajrit Airmatic EURO5 TÜV e re!

Transportuesi me gaz të rrafshët Volvo FE 260 ADR Kusht teknikisht dhe optikisht shumë i mirë. Kilometrazhin total 393,000 km! E verifikueshm ...

24,900 € netto
ID: 10192235 More info
 • First Registration: 12-2010
 • Mileage: 393.000 km
 • Power: 195 kW (265HP)

Renault - Master 125dCi platformë ajrore me Korb dej 120KG France Elevator 11m TÜV UVV e re!

Automjeti është në një gjendje shumë të mirë teknike dhe optike, platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdorim. ...

ID: 07195375 More info
 • First Registration: 05-2011
 • Mileage: 241.000 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Renault - Master 125dCi platformë e punës ajrore me Korb dej 120KG France Elevator 111F 11m EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti është në një gjendje shumë të mirë teknike dhe optike, platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdorim. ...

ID: 06190765 More info
 • First Registration: 09-2013
 • Mileage: 141.000 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Iveco - Daily Platforma ajrore 35S13 EN-120-TVL 13m shportë/Korb dej 120kg vetëm 49 orë pune! Klima AHK EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti është në një gjendje ideale teknike dhe optike. Platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdo ...

33,900 € netto
ID: 06193826 More info
 • First Registration: 09-2013
 • Mileage: 83.000 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Opel - Movano 125 CDTi platformë e punës ajrore ET-30-LE 11m shportë/Korb dej 120kg shirita EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti është në gjendje të mirë teknike dhe optike. Platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdori ...

24,900 € netto
ID: 06196431 More info
 • First Registration: 01-2014
 • Mileage: 182.500 km
 • Power: 92 kW (125HP)