?> Commercial Vehicles Trucks, Cars, Trailers, Semi-Trailers, Construction Vehicles | ACR-Juretzki Nutzfahrzeughandels GmbH
Commercial Vehicles Trucks, Cars, Trailers, Semi-Trailers, Construction Vehicles

Renault - Maxity Platforma e punës ajrore CTE 187 PRO H

Platforma e punës ajrore nga prodhuesi italian CTE Lift e montuar në një automjet Renault Maxity. Pompa hidraulike drejtohet nëpërmjet ngritjes së fuqisë ...

39,900 € netto
ID: 08221217 More info
 • First Registration: 04-2013
 • Mileage: 69.951 km
 • Power: 90 kW (122HP)

MAN - TGL 7.150 Kamion me perde anësore Euro 5

Kilometrazhi total 109,471 km! E verifikueshme dhe e garantuar! Për pyetje të mëtejshme, detaje teknike, foto të detajuara, jemi në dispozic ...

21,900 € netto
ID: 08222393 More info
 • First Registration: 11-2012
 • Mileage: 109.471 km
 • Power: 110 kW (150HP)

Opel - Movano Platforma e punës ajrore Time France ET38LF 14m

Platforma e punës ajrore ET 38LF nga prodhuesi francez Time France e montuar në një Opel Movano L2H2 - pompa hidraulike me bashkim magnetik drejtohet nga nj ...

39,900 € netto
ID: 08224763 More info
 • First Registration: 2015
 • Mileage: 144.408 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Renault - Master Platforma e punës ajrore KLUBB K32 13m EURO 6D TEMP

8 makina te reja. Në dispozicion menjëherë nga magazina jonë në Langenfeld!

69,900 € netto
ID: 08223600 More info
 • Mileage: 500 km
 • Power: 107 kW (146HP)

Renault - Master platformë e punës ajrore me Korb dej 200KG KLUBB K42P 15m automjet i ri EURO6d TEMP

Modeli i ri i Renault Master, botim i kufizuar i RED MASTER EDITION. Automjet i ri, menjëherë i disponueshëm në selinë tonë në Langenfeld. Garanci totale ...

86,900 € netto
ID: 07224628 More info
 • Mileage: 500 km
 • Power: 107 kW (146HP)

Renault - Master Platforma e punës ajrore TIME FRANCE ET 26

Platforma e punës ajrore ET 26 nga prodhuesi francez Time France e montuar në një Renault Master - pompa hidraulike me bashkim magnetik drejtohet nga një rr ...

29,900 € netto
ID: 05226102 More info
 • First Registration: 07-2015
 • Mileage: 190.091 km
 • Power: 92 kW (125HP)

- Kuti frigoriferike MAN 8.180 per transport lulesh Euro5 klima

Një transportues i veçantë konvertimi për lule dhe bimë / mallra të freskëta Në dispozicion menjëherë - Vendndodhja e Langenfeld ...

ID: 02221914 More info
 • First Registration: 05-2009
 • Mileage: 390.000 km
 • Power: 132 kW (180HP)

- IVECO Platforma e punës ajrore ditore Comilev EN 140 TPC Platforma e punës vetëlëvizëse / ashensori Tüv E RE

Automjeti kontrollohej vazhdimisht optikisht dhe teknikisht dhe mirëmbahej Koshi per 2 persona si dhe i gjithe konstruksioni eshte shume i qendr ...

37,900 € netto
ID: 05994772 More info
 • Mileage: 126.000 km
 • Power: 125 kW (170HP)

- Platforma ajrore Renault Master 125 dCi France Elévateur 121 Fcc

Platforma e hyrjes 121 Fcc nga prodhuesi francez France Elevateur e montuar në një Renault Master - pompa hidraulike me bashkim magnetik drejtohet nga një rr ...

32,900 € netto
ID: 10210047 More info
 • First Registration: 03-2016
 • Mileage: 192.818 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Renault - Master 120 dCi platformë e punës ajrore me Comilev EN-120-TF2 12m 200kg

Platforma e hyrjes EN120TF2 nga prodhuesi francez Comilev i montuar në një Renault Master - pompa hidraulike me bashkim magnetik drejtohet nga një rrip V i d ...

22,900 € netto
ID: 03218628 More info
 • First Registration: 06-2010
 • Mileage: 80.410 km
 • Power: 88 kW (120HP)

Renault - Master 145dCi L2H2 platformë e punës ajrore me Korb dej 200KG KLUBB K42P 15m automjet i ri EURO6d TEMP

Modeli i ri i Renault Master, botim i kufizuar i RED MASTER EDITION. Automjet i ri, menjëherë i disponueshëm në selinë tonë në Langenfeld. Garanci totale ...

ID: 02214659 More info
 • Power: 107 kW (146HP)

Mercedes-Benz - Axor 1829 Vinç kamionçinë HDS HMF 635

Vinç HDS nga prodhuesi danez HMF dhe një kornizë me cilindër hidraulik për kamionë, të cilat ishin montuar në një Mercedes Benz 1829 nga kompania franc ...

39,900 € netto
ID: 01214236 More info
 • First Registration: 11-2011
 • Mileage: 362.845 km
 • Power: 210 kW (286HP)

Iveco - Daily Kuti frigoriferike 70C17 -32 ° C Ngritësi i bishtit Thermo King V-600MAX EURO5

Kuti frigoriferike Iveco Daily 70C17 me Thermo King V-600MAX. Automjeti është në gjendje të mirë teknike dhe optike. 2 goma te reja perpara!

41,900 € netto
ID: 10206518 More info
 • First Registration: 08-2016
 • Mileage: 93.529 km
 • Power: 125 kW (170HP)

Volvo - FE 260 transportues gazi ADR klimë e plotë e Retarder Airmatic EURO5 TÜV e Ri!

Transportuesi me gaz të rrafshët Volvo FE 260 ADR Kusht teknikisht dhe optikisht shumë i mirë. Kilometrazhi total 416 800km! E verifikueshme ...

24,900 € netto
ID: 01204541 More info
 • First Registration: 04-2011
 • Mileage: 416.800 km
 • Power: 195 kW (265HP)

Iveco - Daily Rasti frigorifer ditor 35S13 3.65m Thermoking V300MAX LBW EURO5B + TÜV i ri!

Rast frigorifer Iveco Daily 35S13 me njësi termoizolimi. Automjeti është në gjendje shumë të mirë teknike dhe optike. Njësia e ftohjes fu ...

21,900 € netto
ID: 01203372 More info
 • First Registration: 07-2015
 • Mileage: 159.700 km
 • Power: 93 kW (126HP)

Volvo - FE 260 transportues gazi ADR klimë e mbajtjes së pezullimit të plotë të ajrit Airmatic EURO5 TÜV e ri!

163/5000 Transportuesi me gaz të rrafshët Volvo FE 260 ADR Kusht teknikisht dhe optikish ...

23,900 € netto
ID: 01202222 More info
 • First Registration: 11-2010
 • Mileage: 522.000 km
 • Power: 195 kW (265HP)

Renault - Maksimumi 120,35 platformë Montuare Comilev EN-160-TVL 16 shportë/Korb 200 kg EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti dhe platforma e punës ajrore janë në gjendje shumë të mirë. Automjeti dhe platforma e punës ajrore shërbenin rregullisht. Garazia 112,0 ...

32,000 € netto
ID: 01204504 More info
 • First Registration: 05-2013
 • Mileage: 112.000 km
 • Power: 88 kW (120HP)

Citroen - Jumper Pilote Bavaria T62FD FURGON KAMPER

Automjeti është në gjendje shumë të mirë teknike dhe optike. Largësia origjinale dhe e verifikueshme !. E gjithë mirëmbajtja kryhet rregullisht. ...

24,900 €
ID: 01203472 More info
 • Power: kW

Volvo - FE 260 transportues gazi ADR klimë e mbajtjes së pezullimit të plotë të ajrit Airmatic EURO5 TÜV e re!

Transportuesi me gaz të rrafshët Volvo FE 260 ADR Kusht teknikisht dhe optikisht shumë i mirë. Kilometrazhin total 393,000 km! E verifikueshm ...

24,900 € netto
ID: 10192235 More info
 • First Registration: 12-2010
 • Mileage: 393.000 km
 • Power: 195 kW (265HP)

Renault - Master 125dCi platformë ajrore me Korb dej 120KG France Elevator 11m TÜV UVV e re!

Automjeti është në një gjendje shumë të mirë teknike dhe optike, platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdorim. ...

ID: 07195375 More info
 • First Registration: 05-2011
 • Mileage: 241.000 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Renault - Master 125dCi platformë e punës ajrore me Korb dej 120KG France Elevator 111F 11m EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti është në një gjendje shumë të mirë teknike dhe optike, platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdorim. ...

ID: 06190765 More info
 • First Registration: 09-2013
 • Mileage: 141.000 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Iveco - Daily Platforma ajrore 35S13 EN-120-TVL 13m shportë/Korb dej 120kg vetëm 49 orë pune! Klima AHK EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti është në një gjendje ideale teknike dhe optike. Platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdo ...

ID: 06193826 More info
 • First Registration: 09-2013
 • Mileage: 83.000 km
 • Power: 92 kW (125HP)

Opel - Movano 125 CDTi platformë e punës ajrore ET-30-LE 11m shportë/Korb dej 120kg shirita EURO5 TÜV UVV e re!

Automjeti është në gjendje të mirë teknike dhe optike. Platforma e punës ajrore është plotësisht funksionale dhe e gatshme për përdori ...

ID: 06196431 More info
 • First Registration: 01-2014
 • Mileage: 182.500 km
 • Power: 92 kW (125HP)